6 stvari koje muškarac pomisli kada vas prvi put vidi

0

Vjerovali ili ne, momci ne “provjeravaju” samo vaše “adute” kada vas prvi put upoznaju. Donosimo šest stvari o kojima razmišljaju u prvih pet minuta nakon susreta.

Način govora


Postoje tri vrste glasa: visok, dubok i “pokušaću da budem slatka i pričaću dopadljivim ‘bebećim’ glasom”. To je ponekad slatko, a ponekad je i recept za glavobolju.

Osmijeh


Svi “padaju” na lijep osmijeh, ali momci zaista obraćaju pažnju na način na koji ćete im se osmijehnuti. Da li ste se ljubazno osmijehnuli ili ga zagonetno gledate preko prostorije? Da li ste u potpunosti izgubili kontrolu i nasmijali se “od uva do uva”, jer je rekao nešto veoma smiješno? Ovaj zadnji im je najdraži.

Odjevna kombinacija


Ili je “Zašto je izašla takva van?” ili “Zaboga, tako mi je drago što je izašla takva van!”

Smisao za humor


Vaš smisao za humor je kao vaše dijete. Svačije je drugačije, ali vi mislite da se na vaše drugi trebaju ugledati. Ukoliko žena ne reaguje na šale muškarca, vjerovatno nikada neće doći do neke veće povezanosti.

Miris


Ukoliko nosite jači parfem, muškarci će najveći dio tog prvog razgovora provesti u pogađanju o kojem mirisu je riječ. Vanila? Cimet? Sandalovina?

Šminka


Muškarci će vam “suditi” na osnovu šminke. Nekim muškarcima smoky eyes efekat je neodoljiv, a drugima odbojan. Niko od njih neće cijeniti vrijeme koje vam je bilo potrebno da napravite “mačije oči”. Sve u svemu, diskretna šminka pun je pogodak.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info