Još povoljnija poslovna komunikacija bez ograničenja

0

Novi korisnici m:tel poslovnih tarifa Bez Limita ovog ljeta svoju poslovnu komunikaciju mogu da unaprijede sa mnoštvom bonusa i popusta. U okviru nove m:tel poslovne ponude koja podrazumijeva besplatnu komunikaciju u poslovnom timu, dobiće duplo više mobilnog interneta, popuste na mjesečnu pretplatu ili mogućnost da besplatno podijele svoje utiske sa putovanja putem 100 besplatnih SMS-ova.

Kako sam naziv kaže, Bez Limita je poslovna tarifa bez ograničenja, jer poslovnim korisnicima nudi mogućnost neograničenih besplatnih razgovora u grupi, SMS-ova i mobilnog interneta uvijek uz dodatne bonuse.

U okviru tarifnog modela Bez Limita (Flex i Flat) ovog puta kompanija m:tel je pripremila još više pogodnosti i to:

Svi novi korisnici koji zaključe ugovor  na 12 ili 24 mjeseca, dobiće na poklon duplo više mobilnog interneta u prvoj polovini trajanja ugovora.

Za poslovne korisnike koji se odluče za tarifni model Bez Limita Flef/Flat 16 odobrava se 10% popusta na mjesečnu pretplatu na 12 mjeseci, odnosno popust od 15% na mjesečnu pretplatu na 24 mjeseca, u zavisnosti od ugovornog perioda za koji se odluče.

Pored toga svi novi korisnici tarifnih modela Bez Limita Flax/Flat 50, 80 i 120 uz potpisan ugovor na 12, odnosno 24 mjeseca, u okviru mjesečne pretplate dobiće bonus od 100 SMS-ova za slanje iz roming zona: Hrvatske, Austrije, Njemačke, Grčke, Italije, Slovenije, Turske, Švajcarske i Danske prema svim destinacijama.

Vaše nedoumice o poslovnoj komunikaciji sada mogu biti riješene, opredijelite se za jednu od m:tel poslovnih tarifa i uživajte u ljetu, bonusima i novim poslovnim uspjesima.

Ponuda traje do 31. avgusta 2015. godine, a više informacija dostupno je na http://www.mtel.ba/poslovni-korisnici

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info