Nova poslovnica kompanije Mtel na Palama

0

Još jedna poslovnica kompanije Mtel je dobila potpuno novi izgled, te je sada dekorisana u skladu sa najsavremenijim trendovima funkcionalnosti i dizajna. Riječ je o poslovnici na Palama koja se nalazi na adresi Dobrosava Jevđevića bb.

Novootvorenu poslovnicu su posjetili mnogobrojni građani, a već prvi dan rada ove renovirane poslovnice, ponedjeljak 13. juli, privukao je posjetioce i korisnike koji su imali priliku upoznati se sa aktuelnim ponudama kompanije, te na licu mjesta isprobati neke od izloženih najsavremenijih mobilnih telefona i tableta koji se nalaze u ponudi Mtela.

Radno vrijeme poslovnice na Palama radnim danom je od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova. Poslovnica pruža usluge mobilne i fiksne telefonije, usluge interneta, Open IPTV usluge, prodaju mobilnih i fiksnih aparata, reklamacije, te informacije o svim ostalim uslugama kompanije Mtel.

Mtel ukupno posjeduje 53 poslovnice širom Bosne i Hercegovine i oko 13 000 posredničkih mjesta, a njihov broj konstantno raste, što je pokazatelj da raste i potreba za uslugama ove kompanije.

Više o Mtel ponudi dostupno je na adresi www.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info