m:tel nagrađuje prijateljstvo – podržite omiljeni bend Jelen Demofesta 08!

0

Pored glavnih nagrada, Jelen Demofest i kompanija m:tel, kao najodaniji prijatelj festivala, već tradicionalno nagrađuju najbolji bend po izboru publike, odnosno, bend sa najviše prijatelja.

Tako je Jelen Demofest publika zahvaljujući kompaniji m:tel, koja se vodi svojim sloganom “Imate prijatelje”, i ove godine dobila riječ kada je u pitanju podrška najboljim takmičarima, te će specijalna nagrada biti uručena bendu koji pobijedi na glasanju otvorenom za sve fanove dobre muzike.

Naime, na zvaničnoj Facebook stranici kompanije m:tel već je aktivna aplikacija “m:tel nagrađuje prijateljstvo”, a vrijedna nagrada laptop Acer Aspire ES1-512 biće uručena takmičaru koji do 18. jula do 23:59 časova dobije najveći broj glasova.

Ukoliko još uvijek nemate svog favorita, na samoj aplikaciji možete provjeriti i kako zvuče ovogodišnji takmičari, a zatim i odabrati onog koji na vas ostavi najbolji utisak. S obzirom na količnu talenta i raznovrsnost žanrova, unaprijed vas upozoravamo da neće biti jednostavno odlučiti se za samo jednog izvođača!

Nagrada će pobjedniku biti uručena dan nakon završetka festivala, nakon što pristignu i posljednji glasovi. Stoga poslušajte, odaberite i na tvrđavi Kastel od 16. do 18. jula podržite svog favorita. Biće veoma interesantno vidjeti da li će se publika usaglasiti sa žirijem. Publika, na kraju, i jeste najvažniji žiri, zar ne?

Jelen Demofest 08 se ove godine održava u renoviranom dijelu banjalučke tvrđave, a tokom tri festivalska dana publika će moći u sklopu takmičarskog programa da čuje i vidi 31 demo izvođača iz cijele ex-Yu. Revijalni dio programa namijenjen je slavnim internacionalnim zvijezdama, među kojima su reggae muzičar Gentleman, rock sastav Triggerfinger iz Belgije, kao i američki rock bend Eagles of Death Metal.

Više informacija o Jelen Demofestu možete naći na jelendemofest.org

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info