Ljetna zabava uz Open asocijacije

0

Ako želite provjeriti koliko ste dobri u rješavanju asocijacija i pritom osvojiti vrijedne nagrade, pravi je trenutak da posjetite blog kompanije m:tel, blog.mtel.ba, i zaigrate Open asocijacije.

Zanimljivost igrice leži u maštovito dizajniranoj fotografiji dnevnog boravka koji na prvi pogled izgleda uobičajeno, ali zapravo skriva dvadeset predmeta koji asociraju na neki od kanala iz Open IPTV ponude. Kako bi pobijedili, igrači treba da otkriju o kojim se tačno predmetima radi i povezati asocijaciju sa odgovarajućim televizijskim kanalom iz osnovnog ili dodatnog paketa Oen IPTV.

Neki od predmeta predstavljaju lažni trag budući da ne asociraju na neki od televizijskih kanala, tako da uspjeh u igri zavisi od pronalaska odgovarajućih predmeta. Pojedine asocijacije su očite, ali neke igračima zadaju veliku muku prije nego što otkriju konačna rješenja. Svoje odgovore igrači treba da upišu u dvadeset polja koja se nalaze ispod fotografije, zajedno sa svojim osnovnim podacima i e-mail adresom. Nakon toga potrebno je pritsnuti dugme ‘pošalji’ i sačekati odgovor od m:tel tima.

Budući da nije jednostavno odgonetnuti sve skrivene asocijacije, igrači imaju mogućnost da svakog petka saznaju koliko su blizu tačnim odgovorima. Ovo mogu učiniti učešćem u happy hour-u koji se održava na službenoj m:tel Facebook stranici www.facebook.com/mtelbih svakog petka u 15 časova. Happy hour je odlična prilika da se razjasne sve moguće nedoumice u vezi skrivenih kanala i pronađu nove asocijacije tokom komunikacije sa Facebook timom kompanije m:tel i drugim igračima.

Oni najuporniji i najuspješniji na kraju jednog ciklusa igre koji traje dva mjeseca osvajaju neku od tri vrijedne nagrade: Alcatel Pixi 8 tablet, ZTE Kiss smartfon i Philips D120 fiksni telefon. Trenutni ciklus Open asocijacija traje do kraja jula.

Ovog ljeta je kompanija m:tel pripremila Open pakete koje možete nabaviti po cijeni pretplate od 1 KM za prva tri mjeseca korišćenja usluge. Pored ove ponude, imate priliku i da odaberete jedan od uređaja iz promotivne Open ponude kao što su Samsung 3D smart LED televizor od 40 inča ili Alcatel Pixi 8 tablet.

Igricu Open asocijacije možete već sada zaigrati na linku http://blog.mtel.ba/open-asocijacije/.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info