Ljetni izazov uz igricu ,,Pogodi koliko ima“

0

Kompanija m:tel je tokom ljeta za sve online igrače pripremila zanimljivu igricu kojoj će se uvijek iznova vraćati. Igrica ,,Pogodi koliko ima“ intrigira igrače već pri prvom igranju, a njen najbolji aspekt je jednostavnost budući da nije potrebno prethodno savladavanje pravila za uspjeh u igranju. Jedino što je potrebno igračima je kombinacija sreće i moći zaključivanja.

Izazov počinje nakon objavljivanja ,,Pogodi koliko ima“ vizuala prvog četvrtka u svakom mjesecu na službenoj m:tel Facebook stranici www.facebook.com/mtelbih. Nagradna fotografija sadrži određeni broj predmeta, a na igračima je da pogode njihov tačan broj.

Predmeti na fotografiji se mijenjaju iz mjeseca u mjesec, a u ovom mjesecu izazov je pogađanje broja privjesaka. Kako bi pobijedili igrači treba da upišu u komentaru ispod fotografije tačan broj predmeta, a prvih deset koji tačno pogode broj osvajaju nagradu. Najbolji igrači u julu će osvojiti praktični držač za telefon koji je nezamjenjiv dio svakog automobila.

Iako je koncept igrice jednostavan, potrebno je mnogo sreće kako bi pogodili tačan broj. Kako bi igrači dobili veću šansu prilikom pogađanja imaju mogućnost da utorkom učestvuju u happy hour-u, satu tokom kojeg Facebook tim kompanije m:tel odgovara na različita pitanja u vezi sa ovom igricom. Na ovaj način igrači mogu, na primjer, saznati da li je broj koji oni imaju na umu veći ili manji od traženog broja. Prošlog mjeseca je pogađanje pošlo za rukom Maji Katavi, Valentini Iličić, Edini Dujmović, Aleksandru Špegaru, Biljani Iličić, Bojani Šatari, Raziji Josipović, Amiru Mehičiću, Albinu Čelebiću i Rosi Babić.

Tokom ljetnog perioda korisnici imaju priliku da odaberu mnogobrojne proizvode u širokoj ponudi dodatne opreme kompanije m:tel, a idealni dodatak svakom ljetnom odmoru svakako su slušalice. Bilo da se radi o handsfree, bluetooth ili Beats slušalicama nećete pogriješiti u svom odabiru ovog gedžeta koji će vam omogućiti da u svakom trenutku i na svakom mjestu uživate u svojim omiljenim ritmovima. Više informacija o dodatnoj opremi kompanije m:tel možete pronaći na službenoj web stranici mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info