Nove Open IPTV funkcionalnosti predstavljene Prijedorčanima

0

Nakon Bijeljine i Zvornika, kompanija Mtel je organizovala prezentacije novih Open IPTV funkcionalnosti i za Prijedorčane u ponedjeljak 6. jula na Malom trgu, a nesvakidašnje predstavljanje biće nastavljeno i tokom utorka 7. jula na istoj lokaciji.

Prijedorčani su tako mogli lično da se uvjere u sve prednosti koje donose nove unaprijeđene Open IPTV funkcionalnosti.

Uz novi Open IPTV, program možete da pauzirate kad god poželite, premotate i gledate sadržaj ispočetka, da ne propustite ni jedan sportski događaj uz mozaik funkciju ili  da snimate vaše omiljene sadržaje i ponovo ih gledate u vremenu kada vam to najviše odgovara.

U kompaniji Mtel ističu da je u toku promotivna ponuda pretplate u kojoj korisnici mogu odabrati Open  za  simboličnih 1 KM za prva tri mjeseca ili mogu odabrati vrhunske Samsung i Philips televizore, te Alcatel tablet po akcijskim cijenama.

Open IPTV prezentacija se u toku jednog dana održava u tri termina, pa zainteresovani Prijedorčani mogu odabrati onaj koji im najviše odgovara. Prezentacije se održavaju u jutarnjem terminu od 9 do 11 časova, u popodnevnom od 14 do 16 časova i u večernjem terminu od 18 do 19 časova.

Desetominutni Open IPTV “časovi” su otvoreni za sve zainteresove, svi “polaznici” ovog kratkog kursa mogu na licu mjesta isprobati i testirati spomenute Open IPTV funkcionalnosti, a svi učesnici ove Open IPTV interaktivne prezentacije biće obradovani i malim poklonom.

Za više informacija o Open ponudama posjetite www.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info