Dobra vijest za putnike: komunikacija u romingu u zemljama okruženja povoljnija i do 90%

0

Nove znatno povoljnije cijene rominga primjenjuju se od 30. juna 2015. godine od 23:59:59 časova za sve m:tel korisnike koji se nađu u mrežama Srbije, Crne Gore i Makedonije, a od 6. jula u primjeni su do 75% niže cijene mobilnog interneta u romingu u Hrvatskoj.

Bilo da je riječ postpaid ili prepaid korisnicima m:tel mreže, od sada će uživati u znatno povoljnijim uslovima komunikacije u zemljama okruženja kao i u povoljnijim obračunskim intervalima, jer ukoliko se nađu u romingu u Srbiji, Crnoj Gori ili Makedoniji omogućeni su im znatno povoljniji razgovori i poruke bez obzira koju mrežu odabrali.  Tako su cijene poruka do 70 % niže, cijene poziva do 85 % niže, a cijene mobilnog interneta jeftinije su do 90%.

Korisnici će od sada komunicirati po tarifnom modelu 30+1 sekunda za odlazne pozive prema mrežama u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji, odnosno 1+1 sekunda za dolazne pozive. Obračunski interval za data saobraćaj, u ovim zemljama, od sada iznosi 1KB+1KB.

Oni koji godišnje odmore provode u Hrvatskoj, obradovaće informacija da je u periodima godišnjih odmora, od 6.jula  do 30.septembra  cijena mobilnog interneta u hrvatskim mobilnim mrežama snižena čak do 75%

„Korisnicima preporučujemo da se prije odlaska na put detaljno informišu o cijenama rominga na destinaciji u koju putuju, koje su dostupne na našoj korporativnoj internet stranici www.mtel.ba, gdje su dostupni i savjeti o pažljivom korištenju mobilnog interneta na putovanjima“ ističu u kompaniji Mtel „Ukoliko putujete u Srbiju i Crnu Goru, svakako preporučujemo korištenje mreža, m:ts i m:tel CG za povoljniju i kvalitetniju komunikaciju“

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite besplatan korisnički servis 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info