Nakon Semberaca i Zvorničani testirali nove Open IPTV funkcionalnosti

0

Nakon uspješne prezentacije u Bijeljini, putujući tim kompanije m:tel predstavio je 2. jula nove Open IPTV funkcionalnosti i u Zvorniku, a ova neobična edukcija nastaviće se i tokom petka, 3. jula na platou Kasina.

Zvorničani su bili veoma zainteresovani za nove Open IPTV funkcionalnosti, koje su sada znatno unaprijeđene, pa je ekipa kompanije m:tel svim prisutnima na platou Kasina predstavila sve prednosti koje donosi unapređenje ove usluge.

Sve Open IPTV funkcionalnosti su sada prilagođene i svjetskim standardima, u šta će najbolje moći da se uvjere svi novi korisnici ove usluge.

Inače, Open IPTV prezentacija se u toku jednog dana održava u tri termina, a zainteresovani Zvorničani mogu odabrati onaj koji im najviše odgovara. Prezentacije se u jutarnjem terminu održavaju od 9 do 11 časova, u popodnevnom od 14 do 16 časova i u večernjem terminu od 18 do 19 časova.

Open IPTV časovi su otvoreni za sve građane, a “polaznici” ovog desetominutnog kursa mogu na licu mjesta isprobati i testirati spomenute Open IPTV funkcionalnosti.

Takođe, m:tel je svim učesnicima ove Open IPTV interaktivne prezentacije, kako u Bijeljini, tako i u Zvorniku, uručio mali poklon u znak zahvalnosti, a ta praksa će se nastaviti i danas.

Nakon Bijeljine i Zvornika, putujuća Open IPTV prezentacija posjetiće 6. i 7. jula Mali trgu u Prijedoru, a termini prezentacija ostaju isti.

Za više informacija o Open ponudama posjetite www.open.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info