Ljeto u znaku Frenda

0

U petak, 3. jula, na banjalučkom bazenu ,,Aquana’’ je organizovano druženje tokom kojeg je kompanija Mtel predstavila pogodnosti i nove tarifne opcije namijenjene Frend korisnicima.

Posjetioci su se zabavili igrajući popularnu društvenu igru ‘Ne ljuti se čovječe’ napravljenu uz pomoć predimenzioniranih figura i polja za igranje, te su imali priliku osvojiti Frend poklone.

Korisnike Frend usluge kompanije Mtel očekuje niz pogodnosti skrojenih posebno za ovo ljeto. Za nove Frend korisnike uz startni paket Mtel nudi duple bonuse za svaku dopunu veću od 5 KM.

Tarifna opcija Super Net je idealna za one koji žele da su stalno on line, često koriste društvene mreže i žele da su informisani o svemu, jer ovog ljeta za 5,5  KM možete do mjesec dana uživati u 1,5 GB mobilnog interneta.

Za neograničene razgovore i SMS-ovanje iskoristite Happy Hour ponudu. Za samo 1 KM možete razgovarati neograničeno unutar mobilne mreže Mtela ili slati SMS-ove prema svim mrežama u BiH u toku dana u periodu od 15.00 do 16.00 časova.

Za sve one koji preferiraju noćne razgovore u toku vikenda ili slanje SMS-ova, tu tarifna opcija „Ludi provod“ uz koju za samo 2 KM imate mogućnost neograničenih razgovora unutar m:tel mobilne mreže i slanje SMS-ova prema svim mrežama u BiH petkom i subotom od 23.00 do 6.00 časova.

Da je Frend prepaid servis koji znači dobru komunikaciju, ali i dobru zabavu uvjeriće se kupači na sljedećim bazenima: Aquana Banjaluka, Džungla Doboj, Banja Vrućica Teslić, Vodeni park Kozarac, Olimpijski bazen Trebinje, Banja Dvorovi Bijeljina, Aqua planet Prijedor, Bazeni Gradiška i Bazen Posejdon u Srpcu. Dođite i zabavite se u “Frend ne ljuti se” kutku!

Aktuelna frend ponuda vrijedi do 31. avgusta, a za više informacija posjetite www.frend.mtel.ba ili pozovite korisnički servis 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info