6 trikova za fenomenalan izgled na plaži

0

Želite da izgledate privlačno na plaži, ali ipak nemate “savršeno” tijelo? Nema problema! Sljedećih šest trikova mogu vam pomoć da izgledate fenomenalno.

Boja


Bez obzira da li ste odabrali kupaći kostim pastelnih boja, zagasitih nijansi ili možda čak u neonskom fazonu – ono što je bitno jeste da se on slaže sa vašim tenom. Ukoliko ipak niste pristalica boja, onda i nemate mnogo izbora – za vas su monohromatske nijanse odnosno crna i bijela.

Jednodijelni kostim


Jednodijelni kostim uvijek je dobar izbor, ali niko nije rekao da on ne može otkrivati određene dijelove tijela! Jednodijelni kostimi sa “isječenim” dijelovima veoma su popularni. Birajte one koji će naglasiti vaše obline.

Bikini


Bikini čiji donji dio ima visoki pojas učiniće da izgledate još atraktivnije, jer će naglasiti vaše obline. Visoki pojas djelimično će prekriti vaš stomak, a gornji dio svakako će, sam po sebi, privući pažnju i pomoći vam da izgledate što bolje.

Šešir


Kada se odlučite za odgovarajući kupaći kostim, vrijeme je da izaberete i šešir za plažu. Boja pijeska je idealna, jer se slaže sa okolinom. U zavisnosti od boje vašeg kupaćeg kostima, šešir možete odabrati u istoj boji ili u nijansi komplementarnih boja, kako biste stvorili kontrast. Ipak, nemojte miješati previše boja.

Prekrivanje


Naravno, potrebna vam je i lagana haljina za plažu kako biste je mogli obući (i istovremeno biti veoma elegantni) prilikom odlaska do plažnog bara. Potrebno je da ona bude od laganih materijala. U najčešćim slučajevima ona je blago prozirna, ali ipak sasvim dovoljno prekriva tijelo.

Pokažite leđa


Na kraju, kupaći kostim sa “otvorenim” leđima učiniće da izgledate moćno. Ono što je još dobro kod ovakvog jednodijelnog kupaćeg kostima jeste što ćete moći i da osunčate leđa. Dakle, pokažite leđa suncu!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info