Novi atraktivni naslovi u ponudi Open IPTV

0

Tople ljetnje dane provedite uz 150 digitalnih kanala Open IPTV-a. Mi vam ove sedmice preporučujemo:

Daglas Džekson potpisuje režiju fantastičnog trilera „Savršeni asistent“koji ne pa programu RTRS-a u subotu, 4.7. 2015. godine u 23.10 časova.

Rejčel je savršena pomoćnica svom šefu Dejvidu i beznadežno zaljubljenja u njega. Dejvid je oženjen sa prelijepom Kerol koja se razboljela od encefalitisa. Rejčel vjeruje da je to šansa da dokaže Dejvidu da treba da dolazi svake noći kod nje. Dejvid rado prihvata  njenu pomoć oko bolesne žene i nije svjestan Rejčeline opsesije. Kad ona shvati da njegova osjećanja nisu ista prema noj, nastaje katastrofa.

Premijeru nove serije “Partneri” (prva sezona), možete pratiti od 6. jula, ponedeljkom u 22.00 časova na FOX TV.

Alen Bredok i Markus Džekson su dva advokata s potpuno različitim pogledima na pravo. Nakon što dobije otkaz u očevoj prestižnoj firmi zbog primjene sumnjivih taktika, Alen (Kelsi Gramer) biva primoran da se udruži sa Markusom (Martin Lorens), koji je uspio zahvaljujući sopstvenim naporima i uvijek je spreman da se bori za ljude iz svog komšiluka, čak i ako to znači da neće dobiti naknadu.

Uloge: Kelsi Gramer, Martin Lores, Telma Hopkins, Makejli Miler, Rori O’Meli, Danijel Vots

 “Viktor Jang Perez”, naziv je biografskog dramskog ostvarenja koji je na programu u srijedu, 8. jula u 20.15 časova na programu TV CINEMAX. Ova potresna istorijska drama zasnovana je na istinitoj priči o Viktoru Perezu, koji je postao svjetski šampion u boksu, tridesetih godina prošlog vijeka u Parizu. Zbog jevrejskog porijekla, deportovan je u Aušvic gdje je morao da boksuje da bi zabavljao.

Prava i ekskluzivna poslastica  na  Televizijskom kanalu CINEMAX  stiže 5. jula, kada će se u prajm-tajmu, od 20.00 časova, emitovati film „Spomenik Majklu Džeksonu“, srpskog reditelja Darka Lungulova, koji je već ovjenčan brojnim nagradama na festivalima širom svijeta. Priča nas vodi u malo srpsko selo, u kom lokalni berberin dolazi na ideju da podigne spomenik Majklu Džeksonu da bi privukao turiste iz cijelog svijeta. Nekim mještanima se ta ideja dopada, a nekima ne. I onda kreće prava balkanska vožnja. Glavne uloge u filmu povjerene su: Draganu Bjelogrliću, Borisu Milivojeviću, Nataši Tapušković, Branislavu Trifunoviću i drugima.

Najavljen kao „najbolje sastavljen film na svijetu“, 5. jula u 20.05 časova na HBO stiže – „LEGO film“, koji prati Emeta, običnu, poslušnu, savršeno prosječnu LEGO figuricu, koga proglašavaju za najizvanredniju osobu (Majstor graditelj) i ključnog faktora za spašavanje LEGO svijeta.

Pratite najbolju televiziju, budite uz Open!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info