Mtel najveća komapnija u BiH po neto dobiti u 2014. godini

0

Privredna štampa d.o.o. Sarajevo povodom izdavanja specijalnog  izdanja Poslovnih novina „100 najvećih u BiH“ i u saradnji sa Vanjskotrgovinskom/Spoljnotrgovinskom komorom BiH organizovala je 1. jula 2015. godine u Sarajevu, dodjelu priznanja najuspješnijim kompanijama u BiH, prema rezultatima poslovanja u 2014. godini.

Tom prilikom kompanija Mtel dobila je priznanje za zavidno prvo mjesto za najveću kompaniju po neto dobiti u 2014. godini.

Priznanje je portparolu kompanije Mtel, Milici Stojaković, uručio Nemanja Vasić, predsjednik Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH.

Milica Stojaković  je izjavila da se kompanija Mtel  od prošle poslovne godine nalazi na mjestu finansijskog lidera u branši u BiH što je velika čast i dodala: „Ovakve nagrade i priznanja su dodatni razlog za zadovoljstvo i motivacija da se još više podigne ljestvica poslovnog uspjeha.“

U sklopu ovogodišnjeg zvaničnog programa „100 najvećih u BiH“ održana je i panel diskusija na temu „100 najvećih u BiH u svjetlu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju BiH Europskoj uniji“.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info