Mjesec dana surfanja uz tarifu Super Net

0

Prepaid tarifa, poznatija po svom nazivu FREND je najlakši i najbrži način ulaska u svijet mobilne telefonije. Pitate se zašto?

Zato što se FREND broj može nabaviti u svim m:tel prodajnim mjestima i kod ovlaštenih distributera širom BiH.

Pored jednostavnog korišćenja i kontrole troškova, u Mtelu su se pobrinuli da vam ovog ljeta ponude i mnoštvo povoljnih opcija za jeftinije i duže razgovore, više SMS-ovanja, te opcije za neograničeno surfovanje.

U toku ljeta uživaćete u bonusima na dopunu i do 100%, , „Happy Hour“-u, noćnim razgovorima i odličnoj tarifnoj opciji Super Net za još više mobilnog interneta.

U toku odmora sigurno želite da budete informisani o svemu, zato vam je neophodan pristup internetu, a Mtel vam upravo to i nudi kroz tarifnu opciju Super Net koja će vam biti na raspolaganju sve do kraja avgusta. Dovoljno je da pozivom besplatnog koda *103*9# kupite ovu tarifnu opciju po cijeni od 5,5 KM (sa PDV-om) i dobićete 1,5 GB mobilnog interneta sa trajanjem od 30 dana.

Ova tarifnu opciju mogu koristiti ne samo Frend korisnici, već i svi korisnici Kombinuj tarifa (Kombinuj Flex/Flat, Kombinuj Student Flex/Flat, Kombinuj Biz Flex/Flat).

Budite online, budite Frend!

Za više informacija o aktuelnim Frend ponudama posjetite frend.mtel.ba ili pozovite korisnički servis 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info