m:tel-ova interaktivna Open IPTV prezentacija stigla u Bijeljinu

0

Kompanija m:tel predstavlja nove Open IPTV funkcionalnosti, koje su u potpunosti promijenjene i prilagođene svjetskim standardima u kojima će sada moći da uživaju novi korisnici ove usluge, a prvo javno predstavljanje organizovano je danas na Trgu Kralja Petra I Karađorđevića u Bijeljini.

Tim kompanije m:tel je svim zainteresovanima na licu mjesta predstavio sve novosti na temu unapređenja ove usluge, a kroz svojevrsnu kratku Open IPTV edukaciju, koja se u Bijeljini održava 29. i 30. juna.

Open IPTV edukacija se u toku jednog dana održava u tri termina, a građani mogu odaberati onaj koji im najviše odgovara. Prezentacije se u jutarnjem terminu održavaju od 9 do 11 časova, u popodnevnom od 14 do 16 časova i u večernjem terminu od 18 do 19 časova.

Sve što zainteresovani trebaju učiniti je da dođu na glavni trg u Bijeljini, pregledaju raspored Open IPTV časova koji su otvoreni za sve, a ukoliko odluče da postanu polaznici desetominutnog kursa, dobiće šansu da na licu mjesta isprobaj i testiraju nove Open IPTV funkcionalnosti.

Kako bi se što bolje zabavili, ova interaktivna prezentacija uključuje i jednostavnu provjeru znanja sa pitanjima koje se tiču novih Open IPTV funkcionalnosti. Takođe, svima koji su imali dovoljan broj tačnih odgovora, m:tel je uručio mali poklon u znak zahvalnosti, a ta praksa će se nastaviti tokom oba dana.

Nakon Bijeljine, putujuća Open IPTV prezentacija posjetiće 2. i 3. jula Zvornik, a 6. i 7. jula OPEN IPTV edukaciji će moći da prisustvuju svi zainteresovani građani Prijedora.

Za više informacija o Open ponudama posjetite www.open.mtel.ba

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info