Open IPTV – Početak ljeta u znaku dobrih filmova i serija

0

Donosimo vam preporuke odličnih TV naslova iz Open IPTV programa

U nedjelju 28. juna, u 20.05 časova na televizijskom kanalu HBO na programu je nedjeljna megapremijera „Uspon carstva“. U ovom akcionom filmu grčki general Temistokle pokušava da ujedini Grčku, predvodeći napad na Persijance, kojima komanduju prevrtljivi kralj bog Kserks i zavodljiva i ambiciozna Artemizija, osvetoljubiva zapovjednica persijske mornarice. Ovaj istorijski spektakl je režirao Noam Maro dok su u glavnim ulogama Salivan Stejplton i Eva Grin.

U kategoriji Klasici današnjice, TV CINEMAX za petak 3. jula, 2015. godine zakazuje druženje uz satiričnu komediju „Najvažniji dan“. Film je svojevremeno kandidovan za prestižnog „Oskara“, a prati ambicioznu djevojku Trejsi, koja želi da postane predsjednica učeničkog vijeća. Ali, popularni profesor Džim odluči da obuzda njenu ambiciju i angažuje suparničkog kandidata, Pola, sa katastrofalnim posljedicama.

U petak 3. jula,  2015. godine u 22.21 časova na programu RTRS-a ne propustite sjajni triler „Tajna jedne dadilje“. Dadilja slaže kako bi zaštitila brata, ali se ispostavi da nije jedina koja ima tajnu…  Pljačka kuće završi tragično, nakon što jedan član imućne porodice Tirel biva ubijen. Njihova dadilja Klaudia počinje tajno da sumnja da je njen problematični brat ubica. Međutim, ne želi da otkrije svoju tajnu dok ne bude sigurna. Klaudia počinje vlastitu istragu, koja će je povesti na veoma mračan i neočekivan put. Šta više , Klaudia saznaje o ubici, sve je bliže je tajni, koja njen život stavlja u veliku opasnost… Nevjerovatan zaplet i sjajan scenario. Režiju potpisuje Daglas Džekson.

Premijera nove serije “Razotkrivena opasnost” biće prikazana na kanalu National Geographic u srijedu 1. jula, u 22.00 časova.  U stilu Šerloka Holmsa, neki od najvećih umova današnjice predviđaće ishode nezgoda zabiljeleženih kamerom prije nego što se dogode. Dvanaest epizoda po 30 minuta biće dovoljno da spoznamo opasnosti.

U subotu 27. juna, na TV kanalu Travel Channel možete pogledati premijeru dokumentarca “Najbolje plaže”. U ovoj ekskluzivnoj reportaži Travel Channel nas vodi na nezaboravnu turneju po najboljim plažama koje svijet ima da ponudi.

Uživajte u ljetu, uživajte u programu Open IPTV-a.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info