Pogodi koliko ima: Zabavna kombinacija pogađanja i sreće

0

Ljubitelji igrica kompanije m:tel već treći mjesec za redom imaju priliku da okušaju sreću u igrici “Pogodi koliko ima”. Ova igrica na jednostavan i prije svega zabavan način pred igrače stavlja izazov kojem se iznova vraćaju. Najveći razlog popularnosti ove igrice je njen interaktivni koncept i element iznenađenja koji prati svaki objavljeni Facebook vizual.

Na početku svakog mjeseca igrači imaju priliku da pogađaju sadržaj novog vizuala u sklopu igrice. Ovaj vizual predstavlja fotografiju koja sadržava određeni broj različitih predmeta, pa se tako tokom aprila radilo o lecima, a u maju o vezicama. U junu je objavljen novi imidž koji sadržava određeni broj telefona, a na igračima je da ponovo pokušaju odgovoriti na izazov i pogoditi tačan broj ovih predmeta kako bi osvojili nagradu. Ista fotografija u sklopu jednog mjesečnog ciklusa igrice postavlja se na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel www.facebook.com/mtelbih svakog četvrtka, a takmičari imaju priliku da pogađaju tačan broj predstavljenih predmeta tako što upisuju svoje odgovore kao komentar ispod fotografije.

Ukoliko igrači nisu sigurni da li su na pravom putu, imaju mogućnost da se približe tačnom odgovoru svakog utorka kada se u terminu od 14.45 časova održava ‘happy hour’. Tokom ovog sata Facebook tim kompanije m:tel odgovara na sva pitanja igrača i omogućava im da saznaju da li su pogodili traženi broj ili još uvijek moraju raditi na pronalasku tačnog odgovora.

Tokom prošlog mjeseca nagradili smo deset najboljih takmičara: Edinu Bakšu, Bojanu Šataru, Danijela Šuškovića,  Gordanu Radujković,  Ljubišu Iličića,  Rosu Babić, Natašu Lukić,  Aleksandra Zrnića,  Ivana Kordića i Mirnesu Mahmutović. I ovaj put nagrađujemo deset igrača koji najbrže tačno pogode tačan broj telefona predstavljenih na fotografiji, a najbolji igrači imaju priliku da osvoje wireless shutter, okidač za slikanje fotografija iz udaljenosti.

Ako voliti praviti grupne selfie fotografije, ovaj gedžet će postati neizostavan dio vaše torbe. Jedna od najvažnijih prednosti ovog uređaja je što više nikada nećete imati problema sa fotografijama koje nisu dovoljno izoštrene, budući da se prilikom fotografisanja vaš smartfon nalazi na nekoj stabilnoj površini. Wireless shutter možete nabaviti i u sklopu ponude dodatne opreme kompanije m:tel.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info