M:tel uz turnir u uličnom basketu

0

Turnir u uličnoj košarci „Fiba 3×3“ čiji je organizator sportska organizacija „Basket bam“, počinje danas 22. juna i traje do 28. juna 2015. godine u Banjaluci.  Utakmice turnira će biti igrane na platou ispred Narodnog pozorišta RS i to u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora.

U skladu sa svojom strategijom društvene odgovornosti Mtel je dio velike sportske familije i zato je podržao i ovo talmičenje koje se nalazi u zvaničnom kalendaru FIBA Evropa tura. Pobjednik takmičenja u seniroskoj konkurenicji osvojiće 20 FIBA poena i na taj način steći pravo učešća na najkvalitetnijem regionalnom FIBA 3×3 turniru koji će biti održan u Bukureštu 15. i 16. avgusta.

Ove godine turnir u uličnoj košarci, pored sportskog ima i edukativni karakter. U saradnji sa organizacijama iz BiH koje se bave prevencijom ovisnosti, turnir promoviše zdrav i trezven život.

Kompanija Mtel i organizator takmičenja „Basket bam“ pozivaju vas da posjetite „košarkaško igralište“ u centru Banjaluke i uživate u brojnim zabavnim sadržajima i kvalitetnoj igri košarkaša.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info