Ne propustite neodoljivu ljetnu ponudu Frend tarifnih opcija

0

Aktivirajte nove Frend ponude i uživajte u neograničenim razgovorima i SMS-ovima noću ili danju

Podsjećamo vas da iskoristite nove tarifne opcije koje je Mtel omogućio svim svojim Frend (prepaid) korisnicima u toku ljeta. Pored duplih bonusa na dopune, tarifne opcije za mobilni internet, u Mtelu vam nude i tarifne opcije za neograničene razgovore i SMS-ove. Tu su Happy Hour za dan i Ludi provod za noć.

Happy Hour ponuda je namijenjena za sve one koji u toku dana žele sat vremena neograničenih razgovora i SMS-ova. Ova tarifna opcija dostupna je korisnicima po cijeni od 1 KM (sa PDV-om) i može se kupiti birajući kod *103*1#. Uz ovu tarifnu opciju možete razgovarati neograničeno unutar mobilne mreže m:tel-a ili slati SMS-ove prema svim mrežama u BiH u toku dana u periodu od 15.00 do 16.00 časova. Kupljena tarifna opcija Happy Hour traje 24 sata.

Za one koji više vole noćne razgovore u toku vikenda, slanje SMS-ova osobi koju ste upoznali u klubu ili diskoteci, Mtel je pripremio tarifnu opciju „Ludi provod“ dostupnu putem koda *103*7#. Sa ovom tarifnom opcijom namijenjenoj „noćnim pticama“ po cijeni od 2 KM (sa PDV-om) korisnici imaju mogućnost neograničenih razgovora unutar m:tel mobilne mreže i slanje SMS-ova prema svim mrežama u BiH petkom i subotom od 23.00 do 6.00 časova. Kupljena tarifna opcija vrijedi sedam dana i može se iskoristiti samo u navedenom periodu.

Ove tarifne opcije možete pronaći u Mtel ponudi sve do kraja avgusta 2015. Zato je pravo vrijeme da ih iskoristite!

Za dodatne informacije posjetite stranicu www.mtel.ba ili pozovite korisnički servis 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info