Domaći trgovački lanac Tropic otvara svoj prvi market u Laktašima

0

Tropic market Laktaši – Novo mjesto za povoljnu kupovinu

Banja Luka, 18. juni – Domaći trgovački lanac Tropic otvara svoj prvi prodajni objekat u Laktašima u ul.  Karađorđeva bb, u petak, 19. juna 2015. godine.

Tropic je najveći domaći trgovački lanac u Republici Srpskoj, a treći po veličini u Bosni i Hercegovini, koji u svom sastavu ima 43 marketa koji posluju pod nazivom Tropic i mojMarket. Tropic Laktaši se prostire na 188 m2 i zapošljava novih 12 radnika, koji se pridružuju Tropic grupi od 1125 zaposlenih u kompaniji Tropic i mojMarket. Otvaranjem Tropic marketa stanovnici Laktaša će, od 19. juna, uživati u prijatnoj atmosferi savremenog prodajnog prostora uređenog po svjetskim standardima i prema potrebama kupaca.

Na dan otvaranja, 19. juna, Tropic za svoje kupce priprema posebne popuste, poklone, kao i brojne promocije i degustacije.  Uz izuzetno povoljne cijene svih proizvoda, Tropic Laktaši će svojim kupcima svakodnevno ponuditi bogat izbor domaćih proizvoda, svjež i raznovrstan asortiman na odjelima sa svježim voćem i povrćem, delikatesom i mesnicom koja svakodnevno nudi svježe meso visokog kvaliteta. Akcijska ponuda povodom otvaranja sa vrlo atraktivnim proizvodima trajaće od 19. juna do 2. jula.

Tropic je veliki prijatelj djece i za svoje najmlađe sugrađane pripremio je veliku zabavu koja će početi od 17 časova uz druženje sa kostimiranim maskotama Mašom i Medom. Svi prisutni mališani uživaće u gigantskim društvenim igrama i zabavnim radionicama, nakon čega će imati priliku pogledati magične čarolije koje izvodi mađioničar Zoro. U 20 časova ispred Tropic marketa sve prisutne kupce i posjetioce, s pjesmom i igrom, zabaviće lokalni KUD Slavko Mandić.

Tropic Laktaši poziva svoje komšije, sugrađane da se pridruže proslavi povodom otvaranja novog Tropic marketa i da se upoznaju sa ponudom i  zaposlenima koji željno očekuju svoje prve kupce.

Radno vrijeme Tropic marketa u Laktašima je od 7:00 do 22:00, nedeljom od 7.00 do 20:00 časova.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info