Najpopularnije torbe ove sezone

0

Najbrži i najjednostavniji način da “ažurirate” svoj stajling? Torba! I to ne bilo kakva već ona koja je popularna date sezone. Kada je riječ o ljetnoj sezoni i torbama koje su in, donosimo pet najpopularnijih.

 

Ceker

Nosile su ga naše bake kada su išle na tržnicu, a slavni ceker nije ništa manje popularan ni danas. Doduše, današnja verzija je malo modernizovana, ali njegova prepoznatljiva nota i dalje se zadržala.

 

Mini sportska torba

Mini sportska torba ili mini duffel odlična je, jer se može naći u tako mnogo varijatni. Ona je prilično svestrana pa se može nositi i uz sportske i uz elegantne varijante, u zavisnosti od modela.

 

Torba preko ramena

Podesivi remen na ovoj klasičnoj torbi je upravo ono što je čini tako dobrom – ona može da seže do boka ili do polovine struka – sve je do vas i vašeg ukusa. Nije glomazna, ali je dovoljno velika da u nju stavite sve “sitnice” bez kojih ne možete zamisliti izlazak iz kuće.

 

Fotoaparat torba

Ovdje nije riječ o klasičnoj torbi za fotoaparat već o njenoj unaprijeđenoj, elegantnoj verziji. Naime, ona po veličini odgovara torbi za fotoaparat, ali po izgledu podsjeća na minijaturni kofer kojeg lako nosite u ruci ili preko ramena.

 

Torba sa resama

Ona se vratila na velika vrata! Ovosezonske verzije su napravljene od vještačke ili prave kože, a idealne su za dame koje vole etno detalje. Dostupne su u raznim bojama i veličinama, ali bi bilo najbolje da birate one srednje veličine – treba imati na umu da što je torba veća to su veće i njene rese, a svakako ne želite da se zapetljate u njima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info