Vikend u znaku prijateljske podrške tenisu

0

Posjetite ‘GMP Banjaluka Lejdis Open 2015’ i ‘Mtel Open 2015’ u Prijedoru

Kompanija m:tel kao društveno odgovorna kompanija, svjesna značaja sporta za sve društvene segmente, već tradicionalno podržava mnoštvo sportskih takmičenja, svjetskih i evropskih prvenstava, te rad sportskih udruženja i klubova iz cijele Bosne i Hercegovine.

Aktuelna sportska dešavanja u BiH su u znaku teniskih turnira koji će biti održani i zahvaljujući prijateljskoj podršci kompanije m:tel. Ukoliko ste ljubitelj ovog sporta, pozivamo vas da posjetite ‘GMP Banjaluka Lejdis Open 2015’, 13. i 14. juna, kada će biti održani polufinalni i finalni mečevi u okviru ovog turnira, te  ‘Mtel Open 2015’  koji će biti održan u Prijedoru od 13. do 21. juna.

Turnir iz serije fjučersa ‘GMP Banjaluka Lejdis Open 2015’ je počeo 9. juna, a ove godine na njemu učestvuju 32 teniserke. Pobjednicu turnira očekuje 12 WTA bodova, dok će finalistkinja osvojiti šest bodova. U subotu 13. juna, sa početkom u 10 časova možete pratiti polufinalne mečeve, a u nedjelju 14. juna sa početkom u 13. časova biće održan finalni meč, čiji će direktan prenos biti emitovan na programu Radio-televizije Republike Srpske.

‘Mtel Open 2015’ za juniore do 12 godina u Prijedoru će ove godine biti održan po deseti put na teniskim terenima TK ‘Dr Mladen Stojanović’. Za ovaj turnir predviđene su kvalifikacije od 32 tenisera u konkurenciji juniora i juniorki, a  igraće se singl, dubl i utješni mečevi. Kvalifikacije će biti održane 13. i 14. juna, a glavni turnir od 15. do 21. juna.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info