3 boje koje trebate nositi ovog ljeta

0

Sa novom sezonom na scenu stupaju i nove boje. Sledeće tri možete kombinovati skoro sa svim drugim bojama, one su moderne i privlačne te će vam sigurno pomoći da izgledate fantastično ovog ljeta.

 

Bijela

Iako je ona klasična, činjenica je da zaista svima dobro stoji. Vjerovatno najbolja stvar od svega jeste što se može kombinovati sa apsolutno svim drugim bojama. Trend ovog ljeta je i odjeća bijele boje od glave do pete tako da, ukoliko vam je ova boja draga, možete je nositi i na taj način. U suprotnom, preporučujemo suknje ili široke pantalone u bijeloj boji, a svakako ćete odlično izgledati i ako se odlučite za bijelu haljinu ili možda bluzu u kombinaciji sa tamnijim pantalonama.

 

Klasična plava

Kao što joj i samo ime govori, riječ je o klasičnoj plavoj boji koja je zastupljena skoro na svakom koraku. Istini za volju, nijanse ove boje, kao što su tirkizna i akvamarin, jednako su popularne. Međutim, njih ne možete nositi u svim prilikama, dok je sa klasičnom plavom sasvim drugačiji slučaj. Ona je veoma privlačna, može se kombinovati sa svim drugim bojama, a često ćete čuti i da je nazivaju bojom koja je idealna zamjena za crnu boju. Pantalone, majice pa čak i modni detalji (recimo: narukvice, torbe, okviri naočala) samo su par načina na koje možete nositi ovu divnu boju tokom cijele ljetne sezone.

 

Mandarina

Nježna i prijatna oku, boja mandarine pravi je hit već nekoliko sezona. Ona je za nijansu “jača” od narandžaste i idealna je za tople, ljetne dane. Haljina, bluza, majica na bretele, suknja ili kapri pantalone – sve je do vas i vašeg ukusa, ali znajte da ukoliko je navedeno u boji mandarine, bićete sigurno moderni i zapaženi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info