Igrica “Pogodi koliko ima” ruši rekorde!

0

Najuspješniji na poklon dobijaju wireless shutter

Kompanija m:tel je prije 2 mjeseca na svojoj zvaničnoj Facebook stranici koja ima skoro 240 hiljada fanova, pokrenula zanimljivu igricu pod nazivom “Pogodi koliko ima..” Igrica podrazumijeva objavljivanje fotografije na kojoj se nalaze predmeti koji su u vezi sa kompanijom Mtel. Na svima onima sa snažnim takmičarskim duhom je da pogode koliko artikala ima na fotografiji. Do danas sreću u pogađanju je okušalo više od 4000 ljudi.

Zadatak uopšte nije lak, jer se objekti nalaze jedan preko drugog, veoma su slični i lako ih je pomiješati, a brojanje izgleda kao nemoguća misija. Ipak, u prošlom mjesecu čak 10 igrača od nekoliko hiljada njih koji su pokušali da pogode broj predmeta, je u tome i uspjelo. Edina Bakša, Bojana Šatara, Danijel Šušković, Gordana Radujković, Ljubiša Bilja Iličić, Rosa Babić, Nataša Lukić, Aleksandar Zrnić, Ivan Kordić Nino i Mirnesa Mahmutović srećni su dobitnici iz mjeseca maja.

U narednom mjesecu takmičarima će biti zadata fotografija na kojoj se nalazi veliki broj mobilnih telefona Samsung, LG i Huawei, a na njima je da pogode koliko se tačno telefona tu nalazi, zadatak nije nimalo lak, ali je zato nagrada više nego primamljiva.

10 najbržih i najspretnijih brojača osvojiće wireless shutter, odnosno daljinski koji će im omogućiti potpuno novo iskustvo fotografisanja. Naime, upotrebom ovog uređaja moguće je kamerom i fotoaparatom vašeg mobilnog uređaja upravljati sa određene daljine. A ukoliko želite da ovaj uređaj već sada bude vaš, bez obzira na rezultate igrice, potražite ga u najbližoj poslovnici kompanije m:tel u sklopu ponude dodatne opreme.

Fotografiju ispod koje možete pogađati koliko telefona ima i tako povećati sebi mogućnost za osvajanje nagrade možete pronaći svakog četvrtka u jutarnjim časovima na oficijelnoj Facebook stranici kompanije m:tel.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info