Uz mozaik funkciju u m:tel Openu nećete propustiti ni jedan važan sportski događaj!

0

Ukoliko ste ljubitelj televizije i uživate u gledanju sportskih programa, m:tel Open je za vas spremio pravu poslasticu. U pitanju je funkcija Mozаik Spоrt koja prеdstаvlја istvoremeno emitovanje 4 Arena Sport TV kаnаlа. Kanale gledate istovremeno, na TV ekranu koji je podijeljen u četiri polja. Time možete riješiti vječiti problem: ako se utakmice odigravaju u istom vremenu, koju utakmicu gledati? Dоk sе slikа svih kаnаlа u mоzаiku prikаzuје u istovremeno, zvuk sе еmituје sаmо sа odabranog kаnаlа. Izbor zvukа vršite pоmоću dаlјinskоg uprаvlјаčа birаnjеm оdrеđеnоg kаnаlа u mоzаiku. Pritiskоm ОK nа dаlјinskоm uprаvlјаču kаnаl u mоzаiku sе prikаzuје nа ciјеlоm еkrаnu TV-а.

Uz Mozaik funkciju, m:tel Open pruža uživanje i u novim dodatnim funkcijama pauziranja, premotavanja, snimanja i gledanja propuštenih sadržaja, što će učiniti iskustvo gledanja televizije kompletnim.

Podsjećamo da Open usluga u sebi objedinjuje usluge mobilne i fiksne telefonije, interneta  i digitalne televizije, a u okviru koje se realizuje i prodaja mobilnih aparata, TV uređaja, bijele tehnike, te foto i video opreme, uz pogodnost  kupovine na rate bez kamata.

Iz kompanije m:tel poručuju da je u toku promotivna akcija za sve nove korisnike. Svi koji se odluče za m:tel Open u toku juna, uživaće u ovim uslugama 3 mjeseca uz pretplatu od samo 1 KM. Uz to mogu da odaberu odličan Samsung 3D smart LED televizor od 40 inča, za koji mjesečna rata iznosi 56 KM, ili Alcatel PIXI 8 tablet, po cijeni već od 1 KM.

Ponuda popusta na pretplatu  važi do 31.08.2015.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info