Mtel podržao projekat ”Fitnesom do zdravlja Banjaluka 2015”

0

Projekat “Fitnesom do zdravlja” će i ove godine biti u održan Banjaluci, u parku Mladen Stojanović, a svečano otvaranje biće upriličeno 5. juna sa početkom u 18 časova.

”Fitnesom do zdravlja” će trajati 45 dana, a svi zainteresovani rekreativci i profesionalni sportisti će moći da se okušaju u aerobik disciplinama Aerobik mix, Tae Bo, Zumba, AB shape i Body mix, koje će voditi sedam profesionalnih fitnes trenera.

Kompanija Mtel kao prijatelj sporta i kao kompanija koja podržava manifestacije koje promovišu prave vrijednosti, prepoznala je značaj i ovog projekta, te pružila podršku mladim ljudima koji realizuju ovu manifestaciju.

Projekat “Fitnesom do zdravlja” nastao je kao potreba da se popularizuje fitnes kao sport i zdrav način života, te da se ljudima pruži prilika da spoje fitnes i prirodu u organizovanom obliku uz podršku profesionalaca.

Ove godine projekat će biti realizovan po četvrti put i to od 5. juna do 15. jula u parku Mladen Stojanović, svaki dan u večernjem terminu od 19 do 20:30 časova, a svi zainteresovani se mogu prijaviti ukoliko pošalju SMS na broj 065 332 332.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info