8 najboljih frizura za ljeto 2015.

0

Sa novom sezonom u centar pažnje dolaze i novi trendovi. Tako je i kada je riječ o frizurama. Ovog ljeta sve je u znaku ženstvenosti, a sledećih osam frizura odlične su za sve prilike te fantastično stoje, u zavisnosti od teksture i dužine kose, svima.

 

Zaglađena pixie frizura

Ona je nešto duža na vrhu, a kraća na potiljku te je idealna za one dane kada niste stigli da operete kosu.

 

Moderna paž frizura

Šiške blago prebačene u stranu i dužina kose do brade čine ovu frizuru idealnom za svakodnevne varijante. Ukoliko imate rjeđu kosu, ona je baš za vas.

 

Moderna bob frizura

Ona je iste dužine kao i klasična bob frizura, ali je razlika jedino u tome što su šiške znatno duže (zapravo, one su “napravljene” tako što je kosa s glave prebačena ka naprijed). Ona savršeno uokviruje lice te prekriva nedostatke, kao što je visoko čelo.

 

Blaga A linija

Ukoliko bolje pogledate, primijetićete da je ova frizura za mrvicu kraća pozadi, a njeni zaobljeni vrhovi nježno “padaju” ka naprijed. Jedna je od najboljih ljetnih frizura i trenutno je veoma popularna u svijetu.

 

Zgužvana bob frizura

Nemate dovoljno ravnu kosu za bob frizuru? Ne brinite – ova frizura je idealna za kosu koja ima razbarušenu teksturu, a njeni neujednačeni vrhovi daju joj “zgužvan” izgled.

 

Valovita lob frizura

Ono što je čini toliko privlačnom i seksipilnom jeste to što njeni vrhovi blago dodiruju ključnu kost. Idealna za sve prilike.

 

Asimetrični razdjeljak

Ona daje dramatičnu promjenu vašem izgledu. Niski, asimetrični razdjeljak i stepenasti vrhovi transformisaće dugu kosu.

 

Stepenasta frizura jednake dužine

Iako stepenasta frizura odmah implicira kosu nejednake dužine, to ne mora uvijek biti tako. Vrhovi su blago istanjeni usljed čega ova frizura dobija valovit, stepenast i elegantan izgled.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info