Dnevni horoskop za 31.05.2015.

0

Ovan

Nećete imati energije ni koncentracije za obavljanje dosadnih ili zahtjevnih obaveza. Rasteretite se što više, a dan posvetite izlascima, prijateljima i hobijima. Ne dopustite da vas neko provocira, provjerava ili omalovažava. Postavite se jasno i odlučno i slušajte glas intuicije. Ukoliko žarko želite da upoznate neku osobu, stavite joj jasnije do znanja što osjećate prema njoj.

 

Bik

BikBudući da će vaš životni tempo biti prilično ubrzan, bićete pod izvjesnim pritiskom i stresom. Ni danas, kada biste se mogli i trebali odmarati, nećete imati mira. Glavom će vam stalno prolaziti neke situacije koje su izvor vaših briga i frustracija. Ipak, gosti koji će doći ili doputovati do vas, vrlo brzo će vas oraspoložiti.

 

Blizanci

BlizanciMoguća su odricanja u ime ljubavi. Ne igrajte ulogu žrtve ni pod koju cijenu. Ne trudite se da ostavite dobar utisak na osobe koje vam nisu simpatične. Neki od vas mogli bi ući u vezu koja će se temeljiti samo na povremenim susretima. Ukoliko niste spremni za trajniji odnos, samoća će vam više koristiti nego površna veza.

 

Rak

RakSve će se odvijati onako kako priželjkujete. Ako ste odnedavno u vezi, shvatićete da ste zaljubljeniji nego što ste to mislili. Druga će strana osjećati isto. Slobodni će imati uspjeha u osvajanju. Iskoristite priliku za druženje, putovanje, šetnju prirodom ili posjetite i nazovite vama drage ljude koje dugo niste čuli.

 

Lav

LavPromjene raspoloženja, od ljutnje do euforije, biće česte. Promijenite loše navike, poklonite partneru sitnicu ili priredite veče iznenađenja. Potrudite se da stvorite ugodnu atmosferu. Neki će se odlučiti na prepravke, nadogradnju kuće ili krečenje pa će ovaj neradni dan proteći u vašim radnim akcijama.

 

Djevica

DjevicaPostojeće veze obnoviće staru vatru i ojačati međusobno povjerenje. Čak iako se ne osjećate baš potpuno sigurno, popustite osjećajima i otvorite svoje srce. Samci, imaćete sreće u osvajanju, morate jedino krenuti u akciju. Ako namjeravate putovati, budite oprezni oko podneva ili, ako ikako možete, ne putujte u to vrijeme.

 

Vaga

VagaNe zatvarajte se u četiri zida! Dan je kao stvoren za zabavu, društvene skupove, upražnjavanje sporta i aktivniji način života. Ako vam vrijeme dopušta, krenite u prirodu! Držaćete situaciju pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav ili međuljudski odnosi. Vodite više računa o pravilnoj ishrani – obogatite jelovnik žitaricama i voćem.

 

Škorpija

ŠkorpijaMjesec u znaku daje vam određenu dozu privlačnosti. Biće dovoljan samo osmijeh pa da vaša pojava privuče pažnju prisutnih. Prijateljska osoba suprotnog pola posmatraće vas drugim očima, što će zagolicati vašu maštu. Moguća je neočekivana posjeta rodbine, prijatelja ili poziv iz inostranstva.

 

Strijelac

StrijelacUsmjerićete se na rješavanje porodičnih i bračnih problema. Nužni su ustupci i popuštanje, a nerijetko će i partner prigovarati zbog vaše tvrdoglavosti. Samcima zanimljiva osoba presijeca puteve, ali zasad još nećete stupiti u vezu. Kontrolišite osjećaje, skloni ste preuveličati probleme. Osjetljivi ste, teško vam se može udovoljiti.

 

Jarac

JaracUvjerićete se u snagu svog šarma. Pred vama je dan čarobnih susreta, zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Sitni nesporazumi u braku biće riješeni poljupcem ili romantičnom večerom. Porodična situacija iziskuje više strpljenja i mudrosti, a odnos s jednim prijateljem i odlučniji nastup. Riješite s njim ono što vas oboje već dugo muči.

 

Vodolija

VodolijaMoglo bi doći do porodične prepirke. Sve će početi oko jedne sitnice, ali završiće grubim riječima. Uprkos tome što situacija neće biti sjajna, ipak dvaput razmislite prije nego što ćete išta reći, kako vam poslije ne bi bilo žao. Pripremite se na otkrića i promjene vezane za druge ljude i njihove sudbine.

 

Ribe

RibeDan će biti povoljan za ljubavne igre, veselu komunikaciju, druženje, zabavu i putovanja. Zato, ne dopustite da vas loše vrijeme ili komocija prikuju samo za jedno mjesto. Ono što vas je tištilo, smetalo i ograničavalo, izgubiće na snazi. Ako ste zaljubljeni, veliki su izgledi da vam ta ljubav bude uzvraćena.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info