Dnevni horoskop za 25.05.2015.

0

Ovan

OvanVaš će temperament najviše biti istaknut u ljubavi i odnosu s partnerom. Pridavaćete veliku važnost erotskom slaganju. Ako ste slobodni, krenućete u potragu za srodnom dušom. Zahvaljujući neposrednosti i šarmu, imaćete uspjeha. Na radnom mjestu iskazivaćete visoku dozu snalažljivosti, ali i kreativnosti.

 

Bik

BikBićete željni ljubavi, ali okolnosti će vas gurati u zagrljaj problematičnih partnera. Moguća je veza s osobom koja će vas držati u neizvjesnosti. Pronađite načina kako da stvari stavite na pravo mjesto. Na naplatu bi mogli stići stari, zaboravljeni računi ili očekivani novac neće sjesti na račun na vrijeme, stoga ne bi bilo loše štedjeti.

 

Blizanci

BlizanciZnaćete pronaći užitak i radost u malim stvarima. Druženje, susreti s ljudima, nova poznanstva i odmaci od svakodnevnice osiguraće kratka putovanja i unijeće potrebnu svježinu u vaš život. Osjećaćete se psihički stabilnije i snažnije pa ćete samouvjereno osvajati osobu koja vam se sviđa.

 

Rak

RakU vaše poslovne planove rado će se uključiti prijatelji, članovi porodice te osobe koje dugo poznajete. Uticajno poznanstvo pomoći će vam da uočite i brže prevladate prepreke na putu do cilja. Mogli biste finansijski pomoći dragoj osobi koja će se naći u nevolji. Spoznaja da ste učinili dobro djelo ispuniće vas zadovoljstvom.

 

Lav

LavKomunikaciju ćete uspostavljati lako i spretno, uključujući i razgovore lične prirode. Drugi će vam se rado povjeravati, a vi ćete im davati savjete i izražavati svoje mišljenje. Ovo će biti ona tanka nit koja razdvaja druženje i poznanstvo od dubljih osjećaja. S ukućanima ćete se već sad dogovarati oko odredišta na kojem ćete ljetovati.

 

Djevica

DjevicaPreispitivaćete osjećaje prema nekim osobama i razmišljati o tome šta trebate učiniti da postignete željene promjene. Podsvijest će vam biti istaknuta, a na tapetu će se naći upravo ona pitanja s kojima ste se izbjegavali suočiti. Donijećete neke odluke i pritom osjetiti tugu, ali znaćete da po starom dalje ne možete.

 

Vaga

VagaAko su vaši planovi usljed otežavajućih okolnosti na čekanju, oduševiće vas brzina kojom će se raspletati. U mnogočemu će vam pomoći uticajna poznanstva i dobra volja ljudi. Na ljubavnom planu ništa vas ne može zaustaviti – mogli biste se upustiti u flert ili pod velom tajne ispuniti svoje najintimnije ljubavne želje.

 

Škorpija

ŠkorpijaMogli biste biti nepravedno optuženi od strane šefa pa zato korektno i temeljno obavljajte svoje zadatke, kako bi grešaka bilo što manje. Imate li djecu, pomnije pratite njihovo kretanje i izbivanje iz kuće. Osjetićete poriv da raskinete s nekim starim navikama, ali i prijateljima. Smetaće vam način na koji se drugi odnose prema vama.

 

Strijelac

StrijelacBićete dinamični i komunikativni. Dan je pogodan za putovanje, važne razgovore ili planiranje predstojećih poslovnih aktivnosti. Ipak, imaćete nekoliko teških trenutaka u kojima ćete i sami sebi biti teško podnošljivi. Kad shvatite da su problemi tu da vas nečemu poduče, sve će vam izgledati jednostavnije.

 

Jarac

JaracBićete zaokupljeni mislima o skrivenom dijelu stvarnosti i svemu onome što se ne može spoznati logikom i racionalnim. Intuicija će vam biti istaknuta, govor snova bogat, a nekima od vas možda i znakovita. Na poslu se nemojte svađati sa šefovima, jer biste mogli izvući deblji kraj. Pričuvajte se sitnih nezgoda i ozljeda.

 

Vodolija

VodolijaRasplamsaće se borba za premoć između vas i partnera. Da biste očuvali vezu moraćete pristati na ustupke, ali često popuštanje može vam ići na živce. Ne izvlačite naprečac zaključke o drugim ljudima. Nagađanja vas neće daleko odvesti pa radije prvo pitajte ili na drugi način provjerite.

 

Ribe

RibeDobro ćete se zabavljati s partnerom. Povremeni usponi i padovi biće dodatan začin vašem odnosu. Udovoljite njegovoj slobodoljubivosti i potrebi za kretanjem, jer će vas zbog toga još više cijeniti. Ako ste se prihvatili kućnih poslova, krečenja ili sličnih radova, nemojte se previše iscrpljivati i pijte dovoljno tekućine.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info