Dnevni horoskop za 23.05.2015.

0

Ovan

OvanOsjećaćete zasićenost trenutačnim načinom života. Sve vam djeluje predvidljivo, učinite nešto da to tako ne bude. Odnosi s ukućanima iziskivaće više opreza. Dug boravak u kući ispuniće vas nezadovoljstvom, a nervozni ukućani ljutnjom. Prošetajte ili otiđite do prijatelja koji vas najbolje razumije.

 

Bik

BikAko se želite dobro zabaviti, iskoristite veče za izlazak i druženje. Sitne bračne razmirice mogle bi raspiriti već pomalo ugasnutu iskru strasti – sjetite se onih simpatičnih zadirkivanja kojima ste partneru golicali maštu. Slobodno vrijeme ćete posvetiti druženju s djecom i vrlo pronicljivo otkrivati šta ih muči.

 

Blizanci

BlizanciPoslovna situacija se neće bitnije promijeniti, a obaveze će biti već dobro poznate pa ćete ih obavljati s lakoćom. Ljubavna situacija ne donosi emotivno ispunjenje pa ćete preuveličavati partnerove nedostatke. Krajem dana mogli biste se odazvati pozivu za izlazak i dobro zabavljati do kasno u noć.

 

Rak

RakNe odbijajte pozive za izlazak. Spretno ćete voditi razgovore i predstaviti se u najboljem svjetlu. Ljubavna zbivanja ispunjavaju vas mirom i zadovoljstvom. Ne dopustite da vam crv sumnje pokvari lijepe izglede za nastavak odnosa. S vašom vezom je zasad sve u redu pa ne tražite probleme tamo gdje ih nema.

 

Lav

LavPlanete će unijeti prolazan nered u vaše intimne odnose. Bićete osjetljivi i zabrinuti, ali suzdržite se od naglih odluka. Nemojte čekati da se zaljubite i da nova ljubav iz vašeg života potisne staru. Na taj ćete se način udaljiti od stvarnih potreba svoga srca i biti nezadovoljni. Radije skupite hrabrosti i preduzmite nešto.

 

Djevica

DjevicaNeiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o budućnosti uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će se roditelji pomučiti kako bi izašli na kraj s nestašlucima svojih najmlađih. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno.

 

Vaga

VagaAko niste spremni na ustupke, ne započinjite raspravu s članovima porodice. Čak iako ste planirali dan posvetiti odmoru, grižnja savjesti vam to neće dopustiti. Ne podliježite pretjeranim razmišljanjima i analizama. Ne možete ispraviti greške iz prošlosti, ali zato možete spriječiti da do njih dođe u budućnosti. Posvetite se voljenoj osobi ili novoj vezi.

 

Škorpija

ŠkorpijaOpustite se i pokažite svoju zabavniju stranu prirode. Uključite se u neke aktivnosti zajedno s ostalim ukućanima i na taj način razbijte dosadnu svakodnevnicu. Nemojte zanemariti društveni život. Ako vas pozovu prijatelji, odazovite se. Komunikacija s njima teći će u vedrom tonu. Očekuje vas telefonski poziv iz inostranstva!

 

Strijelac

StrijelacNe zanemarujte važnost porodične komunikacije. Bližnji očekuju da raspravite o problemima, a ne da se pravite da ih nema. Ipak, pazite da se sve ne pretvori u svađu. Ako ste odvojeni od partnera, pronađite načina kako biste mu pokazali da vam nedostaje. Lijepo sročena SMS poruka sigurno će ga razveseliti.

 

Jarac

JaracSmetaće vam pretvaranje osobe koja pred vama glumi ljubaznost, dok će s druge strane koristiti svaku priliku kako bi vas ogovarala iza leđa. Mlađe pripadnike znaka očekuju prolazne trzavice s roditeljima, čija će pretjerana briga biti teret. Dokažite im da se možete brinuti o sebi.

 

Vodolija

VodolijaMoraćete pokazati više strpljenja i pomirljivosti kada su u pitanju rodbinski i porodični odnosi. Bližnji će od vas očekivati razne usluge, možda prevoz ili kućne popravke. Najradije biste pobjegli negdje gdje ćete imati svoj mir. Neke ljubavne prilike koje su bile na čekanju počeće se razvijati. Budite strpljivi i ništa ne brzajte.

 

Ribe

RibePlanovi vezani za osobe iz drugog grada ili inostranstva odvijaju se na željeni način. Jutarnja kafa ili večernje druženje uvode u vaš život zanimljive osobe. Mogli biste dobiti SMS poruku od osobe koju ste već zaboravili. Neki će danas ići na put, a oni koji ostaju kod kuće mogli bi čuti dobre vijesti od rodbine

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info