Nove hit serije i filmovi u ponudi Open IPTV

0

Uživajte u bogatom sadržaju i novim funkcionalnostima  Open IPTV-a

Uz open IPTV iskusite budućnost televizije sa uslugama pauziranja, premotavanja, snimanja i gledanja propuštenog sadržaja, a pored toga ne propustite i zanimljive sadržaje koje vam ovaj put preporučujemo.

Ne propustite novu sezonu dramske hit-serije na HBO-u „Peni Dredful II“, od kreatora Džona Logana, tri puta nominovanog za oskara u kojoj igraju Džoš Hartnet, Timoti Dalton i Eva Grin. Setija će se emitovati od 29. maja, petkom u 21.05 čas na HBO-u.  „Peni Dredful“ je već sa prvom sezonom zasluženo proglašena hit-serijom. Ovaj fantastični psihološki triler, u kojem se neki od najstrašnijih književnih likova – dr Frankenštajn i njegovo stvorenje, Dorijan Grej, kao i legendarni likovi iz romana „Drakula“ – sukobavljaju i vrebaju iz mračnih ulica viktorijanskog Londona, smješten je u 1891. godinu.

HBO nam donosi i triler “Bez dobrih namjera”, koji je na programu u subotu, 23.5.2015. godine u 20.05 časova. Režiser Sem Miler nam dočarava priču o Teri, odanoj supruzi i požrtvovanoj majci koja vodi idealan život u predgrađu Atlante. Međutim, na njenim vratima se pojavljuje Kolin, šarmantni ali opasni odbjegli osuđenik, tvrdeći da ima problem sa automobilom.Teri mu nudi telefon da pozove pomoć i tu nastaje zaplet.

Prošlo je sto godina od početka Prvog svjetskog rata, a istorija tog sukoba se još ispisuje. U Belgiji se nalazi mjesto u kom se dokazi ne prikupljaju u prašnjavim arhivama, već iz zemlje na kojoj su se vojnici borili i na kojoj su poginuli. Više od osam mjeseci ekipa Bi-Bi-Sija je provela u belgijskom gradu Mesenu, na jednom od najvećih bojnih polja.  Pogledajte dokumentarnu seriju od dvije epizode Prvi svjetski rat – Tuneli smrti – Veliko iskopavanje, na programu RTRS-a od 26.5.  utorkom u 13.05 časova

TV CINEMAX u ponedjeljak, 25.5. u 20.00 časova, prikazuje komediju „Doajeni pozorišta“. Tri starija glumca pokušavaju da se vrate na scenu radeći u putujućem pozorištu. Na zajedničkoj turneji je i hirovita glumica Karla Milo i očajni producent Šapiron, koji je svjestan da će šou biti katastrofalan.

TV Kanal ANIMAL PLANET od nedjelje 24. maja, u 18.15 časova počinje da emituje dokumentarnu seriju “Priroda Pirinejskog poluostrva”. Na Pirinejskom poluostrvu pejzaž varira od šuma sličnih džunglama do najsuvljih pustinja. Na sjeveru se naziru snijegom pokrivene planine Pirineja, a na jugu se nalaze ravnice. Ovo je Španija, divlja i puna života.

Budite i dalje uz Open IPTV.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info