Dnevni horoskop za 21.05.2015.

0

Ovan

OvanDobre prilike i uspjesi izmjenjivaće se s pogrešnim procjenama i negativnim reakcijama saradnika. Nemojte se upuštati u rasprave, napravite po svome, štagod to bilo. Ljubavni život ispuniće iskušenja iz kojih ćete izaći zreliji. U vezama i brakovima izvjesna su vanjska uplitanja kojih nećete biti svjesni.

 

Bik

BikPrepuni ste inicijative i želje za dokazivanjem. Nastojaćete u svemu biti najbolji i to će vam polaziti za rukom. Najbolje učinke postići će oni čiji posao iziskuje kreativnost i originalne ideje. Zadržaćete dobro raspoloženje i optimizam u osjetljivim trenucima i tako usmjeriti gotovo svaku situaciju u svoju korist.

 

Blizanci

BlizanciPokazaćete da se ničega ne bojite i da ste ravnopravni s moćnijima od sebe. Nepogrešivo ćete procijeniti kako se trebate postaviti u osjetljivim situacijama. Zarada od honorarnih poslova koje ćete obavljati na terenu ili u drugom gradu popraviće vam prihode. Mogla bi vam se pružiti povoljna prilika za kupovinu automobila.

 

Rak

RakKretanje Mjeseca vašim znakom podstaknuće vas da učinite nešto što odavno namjeravate. Osjetićete da je došlo vrijeme da podvučete liniju ispod prošlosti i nastavite dalje ne okrećući se unazad. Poslovna situacija znatno će se poboljšati. Poziv ili razgovor udariće temelje poslu koji ćete uspješno ostvariti idućih dana.

 

Lav

LavNećete biti raspoloženi za druženja pa ni veće poslovne obaveze. Crpićete snagu iz trenutaka koje ćete posvetiti sebi, iako će ih biti premalo. I protiv volje zateći ćete se u situacijama koje ćete baš vi morati rješavati ili slušati nečije probleme, što će vas deprimirati. Kod osjetljivih na vremenske prilike moguća je glavobolja.

 

Djevica

DjevicaRaspoložiće vas vrijeme provedeno na kafi s prijateljima ili šetnja gradom. Razveseliće vas razgledavanje prodavnica ili kupovina neke sitnice. Tragaćete za intelektualnim podsticajima, društvom zanimljivih sagovornika i osobama od kojih imate šta naučiti. Mogli biste kupiti knjigu koja će promijeniti vaš doživljaj svijeta koji vas okružuje.

 

Vaga

VagaSve važnije poslove obavite tokom jutra, jer će vam nakon podneva energija naglo pasti. Mnogo ljudi zanimaće se za vas pa se pripremite na učestalu zvonjavu telefona i posjete kod kuće. Pojedinci bi mogli biti i vrlo naporni pa će vas psihički iscrpiti. Više ćete brinuti o drugima, naročito o zdravlju člana porodice.

 

Škorpija

ŠkorpijaPovoljne su vam sve aktivnosti, od novih projekata do promjene posla. Ako se bavite umjetnošću ili poslujete s inostranstvom, dobro je vrijeme za nove početke. Životne teškoće vezane za finansije, posao ili bliske osobe još će vas čvršće povezati s partnerom. Samci, učinite konkretne korake prema nečijem srcu.

 

Strijelac

StrijelacIako imate volje za ljubav, nećete se osjećati sigurnima da krenete u nešto novo. Strpite se. Nemojte sami sebe prisiljavati na bilo šta niti dopustiti da neko vrši pritisak na vas. Dajte sebi vremena da razmislite šta zapravo želite. Mogla bi se pojaviti dobra prilika za zaradu, ali nećete biti sigurni da li je prihvatiti, jer vam neće ulijevati sigurnost.

 

Jarac

JaracNa površinu braka isplivaće karakterne razlike. Biće vam dosta toga da partneru stalno popuštate, dok on tvrdoglavo radi po svome. Slobodnima bi ljubav mogla biti neuzvraćena, ali ne odustajte. Budite uvijek u simpatijinoj blizini, prihvatite odnos kao prijateljstvo, jer će se poslije iz toga izroditi nešto više.

 

Vodolija

VodolijaOsjećaćete se iscrpljeno zbog mnogobrojnih kontakata s ljudima, ali i povećanim poslovnim obimom. Izvjesno je prolazno nezadovoljstvo trenutnim odnosnom snaga na ljubavnom planu. Partner će biti previše posvećen poslu, ali mu to ne zamjerite. Pružite mu podršku, jer mu to najviše treba. Ne odgađajte zakazani termin kod doktora.

 

Ribe

RibeNadređeni će od vas tražiti mnogo spretnosti u djelovanju i marljivost. Ovim ćete zahtjevima uspješno izaći ususret. U ljubavi ćete iskazivati odgovornost i spremnost za život udvoje. Ako ste sami, nije isključeno da baš danas nekog upoznate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info