Dnevni horoskop za 20.05.2015.

0

Ovan

OvanBićete u svom elementu, energični i puni pozitivne energije. Podržavaćete partnera u ostvarenju ambicija ili ćete zajednički planirati kupovinu ili prodaju stana. Samci će biti zavodljivi i privlačni suprotnom polu. S nekim ćete se površno dopisivati, ali sve bi ubrzo moglo prerasti u nešto mnogo dublje.

 

Bik

BikPorast energije i entuzijazma natjeraće vas da se okušate u novom ili dodatnom poslu. Na novčanom planu možete očekivati nove izvore, a više povoljnih prilika imaće oni koji se bave samostalnim radom. Stičete sve više aduta kod simpatije. Mnogo toga postižete staloženim i samouvjerenim ponašanjem, što privlači drugu stranu.

 

Blizanci

BlizanciMogućnost zaljubljivanja je povećana. Mogao bi vas uzdrmati susret s osobom na koju su sjećanja još uvijek živa. Nisu isključeni obnovljeni susreti i veze, dok će oni u braku pokazivati više inicijative da odnose obogate strašću i razumijevanjem. Domaćice će biti u iščekivanju važne posjete i osjećaće blagu tremu zbog toga.

 

Rak

RakBliske osobe čudiće se vašem neraspoloženju i šutljivosti. Objasnite im da nije vaš dan i da vam je potrebno više mira. Sa sjetom ćete se prisjećati prošlih događaja, situacija i ljudi. Ipak, već prema večernjim satima vaše će se raspoloženje vidno popraviti, što će razveseliti vaše bližnje koji će jedva dočekati da s vama mogu pričati.

 

Lav

LavRazmišljaćete kako prići simpatiji i pokazati koliko vam znači. Koji god način izabrali on će biti dobro prihvaćen pa nemojte okolišati. U poslovnom smislu dan će biti naporan. Zatrpaće vas obaveze, a većina njih biće vam čista gnjavaža.

 

Djevica

DjevicaPrekomjerni fizički i intelektualni napori uticaće na pad energije pa odgodite važnije obaveze. Ako imate utisak da su se emocije u vašoj vezi istrošile, nemojte odmah razmišljati o prekidu. Pričekajte još neko vrijeme, jer se radi o prolaznoj zasićenosti. Ako ste tek započeli ljubavnu vezu, partnera nemojte previše zapitkivati o prošlosti.

 

Vaga

VagaOdržavaćete skladnije privatne veze, imati prijatelje u koje ćete se moći pouzdati. Motivisaće vas spoznaja da se stvari pomiču s mjesta i da ćete uskoro moći uživati u plodovima svoga truda. Večernji izlazak donosi novu osobu u vaš život, a ako ste u vezi mogli biste s partnerom dogovoriti zajedničko putovanje.

 

Škorpija

ŠkorpijaPazite kako poslujete. Ne razmišljajte o zajmovima i poslovima s istaknutim rizikom – mogući su gubici. Pouzdajte se u svoju intuiciju kada trebate donijeti odluku. Mogli biste se naći u društvu uticajnih osoba pa je dobro da ih bolje upoznate i razmijenite brojeve telefona, jer nikad ne znate kad će vam zatrebati.

 

Strijelac

StrijelacPartner će primijetiti da ste se promijenili i pribojavaće se da gubite zanimanje za njega, što neće biti daleko od istine. Razmišljaćete koliko su snažne vaše emocije prema drugoj strani, ali nećete biti spremni za neke radikalnije poteze. Večernji sati proteći će u posebnoj atmosferi, pod uslovom da se prepustite i zaboravite na brige.

 

Jarac

JaracNemojte propustiti priliku da se okušate u nekom novom području. Možda se radi o putovanju u inostranstvo ili ćete neko vrijeme provesti na profesionalnom usavršavanju. Ako trebate obaviti mrske vam obaveze, iskoristite dan za to, jer će sve teći po planu. Mogli biste obavljati zdravstvene pretrage ili uzimati novu terapiju.

 

Vodolija

VodolijaBićete snalažljivi i dovitljivi, posebno u novim situacijama ili u kontaktu s nepoznatim osobama. Postaćete aktivniji i preuzeti na sebe više obaveza nego dosad. Imaćete uspjeha u aktivnostima koje iziskuju spretne ruke, fizičku snagu, izdržljivost i posebne vještine. Veče donosi uzbuđenje zaljubljenima.

 

Ribe

RibePazite kome se povjeravate, jer bi vaše riječi mogle biti pogrešno shvaćene. Ako poslovno sarađujete s bračnim partnerom, razilazićete se u idejama i pristupu. Svako će držati svoju stranu i misliti da je baš on u pravu. Skladne veze biće izloženije stresu zbog povećanih troškova ili neočekivanih stambenih promjena.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info