Ljubavni horoskop: Kako osvajaju različiti znaci zodijaka – Vodolija

0

Vrlo brzo će vas ubijediti da su upravo oni ljudi od povjerenja i iz petih žila će se truditi da im ukažete bezrezervnu podršku. Uživaju da budu privlačni okolini i jako im je bitno da svi u okruženju imaju lijepo mišljenje o njima. Znaju da budu sjajni ljubavnici. Umiju da uživaju, a i da pruže uživanje.

Ako ne želite da se ozbiljno upustite u romansu s vodolijom, to jasno i kažite na samom početku. Vodolije vole duge i stabilne veze u kojima će se osjećati prijatno i slobodno. Vrlo su ponosni na sve što urade. Vrlo često zaboravljaju, odlažu i budu neuredni.

Fizički izgled im nije primarna osobina kod izbora partnera. Svoju ljubav troše i usmjeravaju na sve stvari oko sebe, od kućnih ljubimaca pa do serija na TV-u. Osvojiće vas svojom orginalnošću i inovacijama. Uživaju da daruju i primaju poklone. Vrlo su rasipnički nastrojeni i materijalne stvari im nisu prioritet. Prepustite se i uživajte u zanimljivim i duhovitim izlascima i dugim razgovorima.

Ne umiju da budu dosljedni svojim odlukama i na najmanje odbijanje će odlepršati na drugu stranu. Fali im osjećaj za realnost i praktičnost. Naoružajte se strpljenjem za njihove ispade i neorganizovanost. To što hronično kasne im nemojte uzimati za zlo – to nije nepoštovanje prema vama već njihova ličnost.

Izvor: Ljubavni horoskop

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info