Ljubavni horoskop: Kako osvajaju različiti znaci zodijaka – Vaga

0

Ljubaznost je njihov veliki adut. Bilo da ste se tek upoznali ili se znate duže vrijeme, Vaga će biti perfektno ljubazna i pažljiva. Uvijek se trude da njeguju jedinstven izgled. Spadaju u najbrižnije osobe koje ćete ikada upoznati. Prihvatite igrice zavođenja ako želite da imate vjernog i požrtvovanog partnera do samoga kraja.

U svojim težnjama vrlo lako mogu i da izazovu potpuni haos, ali isto tako i da u jedan mah spriječe. Izuzetno su šarmantni i suptilni. Spadaju u velike zavodnike. Predstavljaju pravi sklad između prirodne ljepote i nježnosti i to je karta na koji igraju.

Vrlo su taktični i čak i kada ne budete svjesni izmanipulisaće vašim osećanjima za tili čas. Predstaviće se kao umjetničke duše željne nečega kreativnog i nesvakidašnjeg. Svakoj svojoj pojavi će dati poneki pečat estetske ljepote. Vole ljude od stila. Teško donose važne odluke i ako prihvatite njihova udvaranja ponekad pokažite inicijativu kada stvari treba da se postave na svoje mjesto.

Vrlo lagano uživaju u flertu i ne spadaju u vjerne. Nedostaje im hrabrost i istrajnost tako da, ako zavođenje ne ostvari očekivani razultat ubrzo, umiju lako da se povuku i odustanu.

Izvor: Ljubavni horoskop

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info