Ljubavni horoskop: Kako osvajaju različiti znaci zodijaka – Ribe

0

Ribe su osjetljive i nježne. Vole da budu pametnice. Vrlo su strpljive i ne vole brze pobjede, očekuju da do svojih pobjeda dođu temeljno i uporno. Nemojte im se suviše lako predavati, jer će postati sumnjičave. Vole sve da organizuju i jedino opstaju u vezama koje su otvorene i iskrene.

Ne trudite se da im bilo šta sakrivate, jer imaju vrlo izraženu intuiciju. Veoma su romantične, nježne i suptilne. Budite spremni na recitovanje stihova napisanih vama u čast ili dugim šetnjama pored rijeke. Znaju da budu veoma šarmantne i tragaju za svojim zaštitnikom. Veoma su gostoljubivi i učiniće sve da se osjećate prijatno dok ste sa njima u društvu.

Energični su ponekad, ali nikada naporni u svojim nastojanjima da vas zavedu. Vole da maštaju i da idealizuju partnere i stvari. Rado se prilagođavaju na novonastale okolnosti. Ponekad su pravi ljenivci pa malo pogurajte stvari. Ako se zaljube znaju da budu poput prave spajalice zalijepljene za vas.

Nikada im neće biti dosta vašeg prisustva i to zna da ponekad bude iritantno. Nesigurni su u sebe i iz tog razloga umiju divno da lažu i manipulišu. Fantaziranje im je karakterna crta i nerijetko gube osjećaj za realnost i pomijeraju granice jave i sna.

Izvor: Ljubavni horoskop

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info