Ljubavni horoskop: Kako osvajaju različiti znaci zodijaka – Lav

0

Lavovi znaju biti odlični sagovornici i da sa velikom pažnjom slušaju i vaše priče koje ih realno baš i ne interesuju. Spadaju u fizički dopadljive i atraktivne zodijačke znakove. Plijene pažnju svojom opuštenošću i ležernošću. Kao svoju prednost će najčešće potencirati to da žele duge veze i da žele da se predaju ljubavi u potpunosti. Spremni su da podnesu velike žrtve za voljenu osobu. Vrlo su strastveni i veliki ljubavnici.

Ako ste predmet osvajanja jednog lava, pripazite na njegova stalna dokazivanja i postavljanje novih i novih izazova. Djeluje vrlo samouvjereno, hrabro i sigurno u sebe. Želi da naglasi svoj društveni status, visoku poziciju čak i kada je nema, prestižne stvari koje posjeduje.

Nerijetko će jedini razlog lava za osvajanjem biti trofejna lovina koju će ponosno pokazivati. Izuzetno im je važan stil i jako drže do njega. Ponekad vjeruju da se sve stvari na ovom svijetu vrte oko njega i zna da bude naporno nositi se sa njegovom sujetom.

Razdražljivi su kada im ne ide po planu, a najveći strahovi su im da postanu bespomoćni. Tokom zavođenja će se stalno truditi da stvari drži pod kontrolom, a vi pripazite ako niste ozbiljni u prihvatanju njihovih prijedloga, jer teško podnose odbacivanja i ne podnose tuđe nepovjerenje.

Izvor: Ljubavni horoskop

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info