Ljubavni horoskop: Kako osvajaju različiti znaci zodijaka – Jarac

0

Uživaju u svojim malim provokacijama. Znaju da budu drski, inteligentni, manipulatori i pri tome neodoljivo seksi. Ipak, pripremite se na izlive mrzovolje i napetosti, ali bez brige, to je dio njihovog karaktera i ne ostavlja puno traga sutra.

Prilaziće vam polako i bez panike, djelovaće sigurni u sebe i nudiće vam sva blaga ovoga svijeta. Vole da tragaju za smislom, a kada misle da su ga pronašli prepuštaju im se u potpunosti i budu usmjereni samo ka tome. Biće puni razumijevanja i dragi, tražiće da sa njima dijelite sve svoje tajne.

Komentarišite njihove težnje pažljivo i uvijeno, jer su veoma ponosni. Čak i kada je privlačnost veoma jaka rijetko će pregaziti sopstveni ponos i nastaviti dalje, ako su jednom doživjeli podsmijeh ili neprijatnost. Dobro su organizovani i nisu ljubitelji iznenađenja.

Predstaviće se kao vrlo pouzdan partner koji čvrsto stoji na zemlji sa realnim planovima i željama. Svjesni su svojih kvaliteta i obožavaju da manipulišu njima. Vrlo će vam teško odati svoje nastajnije emocije, ali kada se to ipak desi, znajte da ste zaslužili njegovo potpuno povjerenje.

Izvor: Ljubavni horoskop

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info