Ljubavni horoskop: Kako osvajaju različiti znaci zodijaka – Djevica

0

Djevice spadaju u znakove koji su najrealniji u svojim očekivanjima i najprizemniji sa svojim željama. Perfekcionizam im je mana isto koliko i vrlina. Ime njihovog znaka umije da navede na pogrešan trag. Prihvatite njihove priče bez mnogo maštanja i sanjarenja i otvorite se, jer zavođenje od strane Djevice zna često izgledati nedovoljno zanimljivo i inventivno, ali ipak umije da prija.

Sva pažnja kojom ćete biti zasuti možda vam neće biti dovoljna i željećete više, ali kada shvatite da najčešće oni smatraju da su u stvari sami sebi dovoljni umjećete da cijenite i to što dobijate. Odlikuje ih velika racionalna inteligencija i umiju da budu radoznalog duha.

Vrlo su organizovani i temeljni, dosljedni su i istrajni. Kada vas djevica pozove na sastanak, potrudite se da ne kasnite i da se u potpunosti prepustite njihovim organizatorskim sposobnostima – nećete zažaliti. Uživajte u njihovoj sentimentalnosti i brižnosti, jer djevice će uraditi sve neophodno kako voljenu osobu nikada ne bi povredile.

Ali budite takođe pažljivi – umiju često da vode dvostruki život, što se tiče osjećanja. Često prevare i imaju strah od potpunog posvećivanja i obavezivanja. Spadaju u kućne tipove i draže su im sjedeljke od burnih izlazaka u kasnim satima.

Izvor: Ljubavni horoskop

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info