Ljubavni horoskop: Kako osvajaju različiti znaci zodijaka – Blizanci

0

Kada vas Blizanac osvaja možete slobodno očekivati jedno zanimljivo vrijeme provedeno u svakodnevnim iznenađenjima i novotarijama. Sa njima imate utisak da vam nikada nije dosadno i da se stvari samo iznova ponavljaju na nov i neuobičajem način. Veliki su govornici i njihovo glavno oružje su riječi.

Vrlo će vas često ostavljati bez riječi ili zbunjene poslije dugih monologa. Ne upuštajte se u nadmudrivanja sa njima, jer ćete teško kad izaći kao pobjednik. Njihovo poimanje zavođenja su prezentovanje veselog i životnog duha. Pokazivaće vam kako se svakom danu izvova i iznova raduju i kako su stalno preplavljeni pozitivnom energijom.

Šarmantni su i vrlo pristojni, podilaziće vam pričom kada god budu imali prilike za to. Laskavci su i prilično egocentrični. Ako mu postavljate prepreke na putu do vašeg srca budite sigurni da ni jednu neće riješiti – oni ih jednostavno zaobilaze. Njihova blistava inteligencija će vrcati iz svakog razgovora. Obožavaju da se ljube i da sitnim dodirima pokazuju naklonost.

Blizancima se prepustite i budete vođeni kroz igru zavođenja. Njima nisu neophodne potvrde ljubavi pa samim tim vas i neće obasipati istima, ali neka vas to ne prevari – umiju da budu sjajni zavodnici.

Izvor: Ljubavni horoskop

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info