mojMarket u srcu Banjaluke

0

Od 15. maja  “mojMarket” u Robnoj kući Boska

Banja Luka, 13. maj 2015. – U petak, 15. maja, kompanija Tropic otvara vrata renoviranog supermarketa, u prizemlju Robne kuće Boska, pod nazivom mojMarket.

Kompanija Tropic, domaći trgovački lanac, u čijem sastavu posluju marketi pod nazivom Tropic i mojMarket, je u proteklom periodu uložila značajna sredstva u renoviranje i opremanje supermarketa mojMarket koji će od 15. maja svojim kupcima pružiti najbolji ugođaj kupovine. Na površini od 1700 m2, opremljen najsavremenijom tehnologijom za prodaju robe, mojMarket će u novom ruhu svojim kupcima svakodnevno ponuditi svjež i raznovrstan asortiman na odjelima sa svježim voćem i povrćem, svježim mesom domaćih proizvođača, sirevima, delikatesom i svježe pripremljenim jelima i pecivima na odjelima toploteke i pekare.

Povodom otvaranja supermarketa mojMarket, Tropic je za svoje kupce pripremio posebne pogodnosti, kao i brojne promocije i zabavu za najmlađe.  U saradnji sa trgovinama u Robnoj kući Boska organizovana je dodatna promotivna aktivnost, tako da će kupci koji obave kupovinu u iznosu preko 20 KM u supermarketu mojMarket, moći ostvariti popuste i do 30 odsto u ostalim radnjama u Boski.

Na Trgu Krajine, na dan otvaranja, od 11 do 13 časova, te od 18 do 20 časova, najmlađe sugrađane očekuje nesvakidašnja zabava sa maskotama Mašom i Medom. Specijalni gost ove velike zabave biće banjalučka Pink zvjezdica, David Radosavljević, koji će nastupiti u 19 časova.

Radno vrijeme supermarketa mojMarket, na Trgu Krajine 2, u prizemlju Robne kuće Boska, je od 7:30 do 22:00, nedeljom od 8.00 do 16:00 časova.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info