Najbolji kupaći kostimi za dame sa oblinama

0

Dame sa oblinama prije nisu imale mnogo izbora, kada su kupaći kostimi u pitanju. Na sreću, danas je situacija potpuno drugačija te postoji veliki izbor kostima i za dame sa kojim kilogramom viška. Donosimo sedam modela koji će i vama odlično stajati.

 

Jednodijelni kostim sa cvjetnim uzorkom

Pokažite svoju ženstvenost sa ovim klasikom  nadahnutim kostimom. Nabori će vizuelno smanjiti stomačić, a čvrsto ušiveni brushalter će podići grudi i učiniti da izgledaju još privlačnije.

 

Kostim na preklop

Jednostavan, a opet potpuno šik, ovaj kupaći kostim je  nešto poput male crne haljine među kostimima. Dijagonalne linije i vezanje sa strane će vizuelno smanjiti struk.

 

Jednodijelni kostim u retro fazonu

Predivni i upečatljivi uzorci će privući pogled radoznalih prolaznika te u potpunosti skrenuti pažnju sa problematičnih tačaka na tijelu.

 

Kupaći kostim sa visokim izrezom oko vrata

Istovremeno stidljiv, ali i privlačan, ovaj predivni kostim sa visokim izrezom oko vrata i pojačanim trakama na leđima će vam omogućiti da na plaži izgledate fenomenalno.

 

Kupaći kostim sa naborima

Sexy, crveni kupaći kostim sa naborima učiniće da izgledate fenomenalno te će skrenuti pažnju sa vaših butina i kukova.

 

“Čudesni” crno-bijeli kostim

Pitate se zašto “čudesni”? Zato što je ovaj kostim napravljen od čvrstog materijala zahvaljujući kojem ćete izgledati i do pet kilograma mršavije. Takođe, crno-bijele linije vizuelno sužavaju struk.

 

Kupaći kostim sa svjetlucavim šljokicama

Crni detalji sa strane i široke bretele na ovom svjetlucavom kostimu će vizuelno stanjiti struk i podići grudi. Možete ga nositi kao jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info