m:tel Open – usluga snimanje sadržaja

0

Saznajte više o novim funkcionalnostima za nove korisnike Open IPTV-a

Open, kao sinonim  za m:tel integrisane usluge i digitalnu televiziju, ovom prilikom može se pohvaliti brojnim zanimljivim funkcionalnostima koje su na raspolaganju novim korisnicima Open IPTV usluge.

Snimanje sadržaja je Open IPTV usluga koja gledaocima omogućava pristup naprednim video uslugama i ona podrazumijeva snimanje TV sadržaja na zahtjev korisnika sa izabranih kanala.

Korišćenjem usluge snimanja sadržaja putem TV vodiča moguće je zakazati snimanje programa koji ne biste smjeli propustiti, bilo da se radi o  filmu, omiljenoj seriji, fudbalskoj utakmici, teniskom meču, odnosno kako biste sve to jednostavno  mogli pogledati ponovo u vrijeme kada vama to najviše odgovara. Zahvaljujući ovoj funkcionalnosti snimljeni sadržaj možete gledati kad god i koliko želite, sve dok ga ne obrišete. Snimanje sadržaja možete izabrati na 30 predefinisanih kanala, a ukupno vrijeme trajanja sadržaja koje ste snimili maksimalno može biti 10 časova. Listu zakazanih snimanja je moguće pozvati izborom opcije iz glavnog menija u kom se može odabrati i pregled snimljenih sadržaja.

Mtel Open_snimanje sadrzaja

Novim korisnicima usluga snimanja sadržaja je besplatna za prva dva mjeseca korišćenja, a do kraja godine besplatni su i svi premium TV paketi (HBO, Cinemax, Plus, Sport, Pink plus). Izdvajamo ponudu televizora  Samsung 50″ 3D SMART FULL HD LED TV  koji možete kupiti na otplatu, s iznosom rate od 97 KM (sa PDV-om), uz Open trio paket.

Kako je jedna od najtraženijih usluga m:tel-a upravo Open usluga, kojom su objedinjene pojedinačne usluge mobilne i fiksne telefonije, interneta, te digitalne televizije u sklopu koje korisnici mogu povoljno, kupovinom na rate, nabaviti mobilne aparate, TV uređaje, bijelu tehniku, kao i foto i video opremu, ne iznenađuju stalne novosti koje nam dolaze  iz kompanije m:tel, kako bi trenutke opuštanja uz svoje usluge korisnicima učinili  još prijatnijim i komfornijim.

Informišite se više na open.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info