Open IPTV: novi set dobrih filmova, serija i muzike

0

I narednih dana uz Open IPTV možete uživati u mnoštvu zanimljivih televizijskih sadržaja, a za vas izdvajamo:

Megapremijera – zasnovan na bestseleru Džona Grina, film mladog američkog reditelja Džoša Buna “Krive su zvijezde”  prikazuje pravu ljubav dvoje tinejdžera koji prihvataju jedno drugo u nevjerovatnim fizičkim i emotivnim iskušenjima. Ljubavna drama iz 2014, u kojima glavne uloge tinejdžera oboljelih od raka, tumače Šejlin Vudli i Ensel Elgort, ovjenčana je brojnim nagradama, a megapremijera na HBO-u zakazana je za 10. maj u 20.05 časova.

Dan ranije, u subotu 9. maja, sa početkom u 20.05 časova, takođe na kanalu HBO možemo pogledati još jednog dobitnika “Oskara”, film “Ona”.  Ovo sjajno dramsko ostvarenje vodi nas u Los Anđeles, u kojem u bliskoj budućnosti, živi Teodor – kompleksan i osjećajan pisac. Poslije okončanja duge veze osjeća se slomljeno i počinje da se zanima za novi, napredni operativni sistem, dizajniran da zadovolji sve njegove potrebe. Film je režirao Spajk Džounz, a igraju Hoakin Feniks, Ejmi Adams, Olivija Vajld i drugi.

U sekciji  “Klasici današnjice”, TV CINEMAX nam donosi film nominovan za dvije nagrade “Oskar ” muzičko-dramski spektakl “Tomi”. Džek Nikolson i Tina Tarner glume u blistavom mjuziklu o “gluvom, nijemom i slijepom djetetu”, koje postaje fenomenalan fliperaš. Na prpgramu u petak, 15. maja u 20.00 časova.

Krive su zvezde_Open_cetvrtak-foto

Dovoljno je reći “Deep Purple” i dovoljan je razlog da pogledamo i poslušamo snimak kocerta ove sjajne Britanske rok grupe, u srijedu 13. maja. u 23.35 na Radio-televiziji Republike Srpske. Smatraju se pionirima i rodonačelnicima hevi metala, zajedno sa grupama “Led Zeppelin” i “Black Sabbath”. Do danas su prodali preko sto miliona albuma. Snimili su osamnaest studijskih i devet živih albuma.

National Geographic Channel donosi specijalnu premijeru dokumentarnog filma “Isušivanje Titanika” koja je na programu 10. maja u 20.55 časova.  Najpoznatija olupina, brod “Titanik”, leži na preko 3,5 kilometara dubine u ledenim vodama Atlantskog okeana. Preko jednog vijeka prošlo je od tragičnog gubitka i tek smo sad u stanju da u potpunosti prikažemo mjesto gdje “Titanik” leži.

Podsjećamo, svi novi Open IPTV korisnici imaju priliku da iskuse sve što televizija može da pruži kroz nove  Open usluge. Od sada vaše omiljene TV sadržaje možete pauzirati, premotavati, snimati i gledati ukoliko ste ih propustili!

Uz to m:tel do kraja 2015. godine poklanja i sve dodatne premium TV pakete, HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus, koji sadrže preko 30 dodatnih programa.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info