5 stvari koje nijedna žena ne želi da čuje od muškarca

0

Spisak stvari koje biste najviše željeli da čujete od muškarca mijenja se na osnovu toga ko ste vi. Možda će vas “oboriti” s nogu ako vam kaže da su ga vaš osjećaj za stil i lijepo privukli vama. Ili, možda će vam prijati ako vam kaže kako su ga osvojile vaša nezavisnost i način razmišljanja. Zaista, zavisi sve od vas i vaše ličnosti. Ipak, kada je riječ o stvarima koje ne biste baš voljeli da čujete, “lista” se poklapa kod većine žena. Sveli smo je na sledećih pet.

 

  • “Veoma ćeš usrećiti nekog muškarca”. Fraza koju koristi veliki broj muškaraca prilikom raskida koji je “pokrenut” s njihove strane. Ona može čak i poljuljati samopouzdanje, jer se nameće pitanje zbog čega on nije taj “neki” muškarac.
  • “Da li ćeš stvarno to obući?” Ukoliko ste pretjerali sa stilom za određeni događaj, on je onda u pravu. Ipak, šanse za to često su minimalne. U velikom broju slučajeva, žena je ta koja pomaže muškarcu da izgleda moderno i elegantno.
  • “Moram ti nešto reći”. Odmah ćete početi da razmišljate da se desilo nešto strašno. Pa i još gore. Da li je ostao bez posla? Prevario te? Dobio loš nalaz od doktora? Ima ženu i djecu u nekom drugom gradu?
  • “Moramo pričati”. Slično kao i kod prethodne, samo što se više odnosi na vaš odnos. Neki muškarci smatraju da je prilično ljupko započeti razgovor na ovaj način i onda saopštiti neke dobre vijesti. Istini za volju, prilično velikom broju žena takav nastup se ne sviđa.
  • “Jednostavno sam razočaran”. Ova fraza prilično je omražena kod žena, jer veliki broj njih se prisjeti pomenutog izraza koji su roditelji koristili kada nešto zgriješimo. Ko god se našao u takvoj situaciji poznato mu je da je razočaran roditelj milion puta “gori” od ljutog roditelja. Isto važi i kada je riječ o muškarcima – lakše se nositi sa ljutnjom nego povrijeđenim osjećanjima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info