Nova tarifna opcija No Limit NET&SMS

0

Kompanija Mtel je svim svojim prepaid korisnicima pripremila odlična iznenađenja uz novu tarifnu opciju

Sa novom tarifnom opcijom NO LIMIT NET&SMS prepaid korisnici mogu osjetiti svu slobodu surfovanja i SMS-ovanja kao nikada do sada.

Aktivacijom ove tarifne opcije korisnik dobija  1 GB mobilnog interneta  sa maksimalnom brzinom prenosa podataka do 21 MB/s za preuzimanje i 5,76 Mb/s za slanje*. Pored toga tu je i 1000 SMS-ova za slanje prema svim mrežama u BiH. Cijena ove tarifne opcijeiznosi  5 KM (sa PDV-om), a trajanje joj je 15 dana od dana aktivacije.

Tarifnoj opciji može da se pristupi putem servisa Moj meni, biranjem kratkog koda *100# ili slanjem poruke na kratki broj  065 1166 sa ključnom riječi No limit za kupovinu ili Stanje za provjeru stanja računa.

Tarifna opcija NO LIMIT NET&SMS dostupna je FREND korisnicima kao i korisnicima tarifnih modela Moji najbliži Flex/Flat Kombinuj Flex/Flat, Kombinuj Student i Kombinuj Biz Flef/Flat.

*Maksimalna brzina prenosa podataka je maksimalna teoretski ostvariva brzina u m:tel mreži, koja zavisi od terminalne opreme koja se koristi, pristupne tehnologije, kao i pokrivenosti i jačine signala dostupnog na korisnikovoj lokaciji.

Više informacija saznajte na www.mtel.ba ili putem korisničkog servisa 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info