Uživajte u raznovrsnoj ponudi serija i filmova uz m:tel i Open IPTV

0

Na TV HBO 26. aprila u 20.05 stiže megapremijera ovogodišnjeg kandidata za „Oskara“- „ X-Men: Dani buduće prošlosti“. Film u režiji Brajana Singera okuplja poznata lica iz prethodnog nastavka: Tu su Hju Džekman, koji u ulozi Vulverina dobija najviše prostora, a za petama su mu i: Džejms Mekavoj, Majkl Fasbender, Dženifer Lorens, Hale Beri…

Proslavljeni japanski režiser Akira Kurosava nam pripovjeda živopisnu priču o životu, gubitku i obnavljanju kroz seriju osam snova-od sna malog dječaka o svadbenoj povorci duhova lisica, do posljednjeg sna spokojnog starca u prelijepom selu u drami „Snovi“, koja je na programu 28.4.2015. godine u 18.05 časova na TV kanalu HBO. Igraju Martin Skorseze, Akira Terao i drugi.

Film, dobitnik nagrade „Oskar“, „Korak do slave“ na programu je u petak, 24. aprila 2015. godine u 20.00 časova na TV CINEMAX. Vilijam je 15-godišnji dječak koga je časopis Roling Stoun unajmio da putuje sa obećavajućim bendom Stilwater i da piše o njima. Ovaj predivni duhoviti film prati Vilijama dok se neuspješno bori sa ljubavlju i životnim nedaćama. Režija: Kameron Krou Uloge: Patrik Fjudžit, Bili Krudup, Kejt Džejson Li…

TV CINEMAX zakazuje druženje uz još jedan filmski spektakl. Riječ je o „Tankoj liniji smrti“, filmskom klasiku koji je nominovan za nagradu „Oskar“. Glavne uloge potpisuju Džulija Roberts,  Kifer Saderland i Kevin Bejkon, a režiju Džoel Šumaher. U ovom fantastičnom trileru studenti medicine istražuju svijet bliskih susreta sa smrću, nadajući se da će uspjeti da ga shvate. Svi oživljeni međutim, uskoro shvataju da se sa izleta na onaj svijet nisu vratili sami. Petak, 1.5. u 20.00 časova.

Nova ekskluzivna serija „Autoprevoznici“,  na programu je u utorak, 28. aprila 2015. godine u 22.00 časova na TV kanalu HISTORY. Serija „Autoprevoznici“ u novoj, šestoj sezoni prati nezavisne prevoznike koji su otkrili da mogu da zarade pravo bogatstvo prevozeći teret koji drugi neće da taknu. Svaka epizoda uranja u svijet bespoštedne konkurencije u kojoj se prevoznici bore za šansu da prevezu nemoguć teret.

I ne zaboravite, svima onima koji tokom mjeseca aprila postanu korisnici Open IPTV paketa, objedine svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open IPTV paketa, ili obnove ugovor za svoj Open IPTV paket, m:tel do kraja 2015. godine poklanja i sve dodatne premium TV pakete, HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus, koji sadrže preko 30 programa.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info