Karneri: Proljetni trend koji morate isprobati

0

Jedan od veoma popularnih proljetnih trendova je odjeća sa karnerima. Donosimo sedam modernih komada koji će obogatiti vaš ormar te učiniti da budete u koraku s modom.

Mala plava haljina

Modne kombinacije su beskonačne, ukoliko nabavite ovakvu haljinu. Ona je idealna za matursku zabavu, vjenčanje najbolje prijateljice, a kada zahladi, možete je kombinovati sa crnim helankama i modernim čizmama.

 

Ogrlica

Zahvaljujući ovoj modernoj ogrlici bićete potpuno in. Plus, možete je nositi na posao, ali i prilikom večernjeg izlaska. U oba slučaja izgledaćete veoma moderno i sofisticirano.

 

Majica sa karnerima

Izgledajte opušteno, ali opet elegantno, u lanenoj majici sa karnerima. Zahvljajujući “šišmiš“ rukavima i modernom izrezu oko vrata, ova majica će odlično izgledati ako je iskombinujete sa uskim farmericama i baletankama.

 

Štikle sa karnerima

Ove preslatke cipele će unijeti dozu sofisticiranosti u vaš izgled. Bez obzira koju boju da izaberete, izgledaćete kao da ste upravo sišli sa modne piste.

 

Suknja sa karnerima

Iako neodoljivo podsjeća na suknju olovka kroja, ovaj model je ipak drugačiji, jer  umjesto ravnog poruba tu su  preslatki volani. Suknju iskombinujte sa uskom majicom i  štiklama te krenite u provod.

 

Haljina za “svaki dan”

Moderni karneri dodaju dozu veselosti ovoj, inače elegantnoj sivoj haljini. Slojevi materijala u gornjem dijelu haljine će vizuelno povećati male grudi.

 

Elegantna bluza

Pozdravite toplije dane sa ovom prekrasnom prozračnom bluzom. Raskošni slojevi šifona će vizuelno stanjiti struk, a povećati poprsje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info