Ekskluzivno u Open ponudi foto-aparat Canon EOS 100D!

0

Aprilska Open ponuda donosi  bogatu ponudu foto i video opreme.  Riječ je o potpuno novom ekskluzivnom Canon foto-aparatu, koji se može nabaviti samo u m:telu, u sklopu Open paketa, po povoljnim uslovima na odgođeno plaćanje, bez kamata.

Za istinske zaljubljenike u umjetnost fotografisanja i one koji to namjeravaju postati, predstavljamo Canon EOS 100D+EF18-55DC III, s cijenom od  1.296,00 KM, ili ratom od 108 KM u okviru Open ponude.

EOS 100D sa senzorom od 18 megapiksela pruža vrhunske fotografije i video zapise, omogućava intuitivno upravljanje pomoću ekrana osjetljivog na dodir. Potpuno funkcionalan i brz, a ujedno je dovoljno malen i lagan da ga možete nositi svuda sa sobom. Snimajte fotografije s 18 megapiksela i Full HD videozapise gde god da krenete, te uživajte u odličnim performansama čak i pri slabom osvetljenju. Snimajte veoma kvalitetne video zapise u rezolucijama do Full HD (1080p). Preuzmite kontrolu nad ekspozicijom, fokusom, zvukom i drugim parametrima ili upotrebljavajte način rada Video Snapshot kako biste u foto-aparatu snimali uređene filmske sekvence. Vaše umijeće fotografişanja jeste u iščekivanju trenutka u kome se “otvori” to što fotografišete. Stoga izrazite svoju kreativnu stranu pomoću nekog od kreativnih filtara modela EOS 100D.

Akcija besplatnih dodatnih premium TV paketa nastavljena je i u aprilu. Tako će novi, ali i postojeći korisnici koji  se odluče za neki od Open paketa ili produže postojeći ugovor, osim standardne ponude kanala moći do kraja godine da uživaju i u dodatnim premium TV paketima: HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus koji sadrže više od 30 programa.

Uslovi i detalji open ponude su dostupni na m:tel prodajnom mjestu, web sajtu i korisničkom servisu. Ponuda važi do 30.04.2015. ili do isteka zaliha.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info