Prijateljstvo kompanije Mtel i manifestacije “Dani Vlade S. Miloševića” se nastavlja

0

Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci već tradicionalno, po 16. put, organizuje kulturnu manifestaciju ’’Dani Vlade S. Miloševića’’.

U realizaciji programskih aktivnosti učestvuju studenti i profesori Univerziteta, te mnogobrojni istaknuti umjetnici iz zemlje i inostranstva.

Manifestacija je zvanično počela 10. aprila 2015. godine polaganjem vijenca na grob Vlade S. Miloševića, a brojne aktivnosti i koncerti u okviru ove manifestacije očekuju vas u periodu do 5. maja, kada će biti održan završni koncert manifestacije u izvođenju studenata Akademije umjetnosti.

Kao dugogodišnji prijatelj ove manifestacije, kompanija Mtel i ove godine podržava ‘’Dane Vlade S. Miloševića’’ potvrđujući svoje opredjeljenje da posluje društveno odgovorno.

Kompanija Mtel vas poziva da posjetite neke od kulturnih događaja u okviru ove manifestacije, a posebno izdvajamo veče horske umjetnosti koje će biti održano u utorak 21. aprila, u koncertnoj dvorani Banskog dvora, kada će nastupiti hor osnovne muzičke škole ‘’Vlado Milošević’’ iz B. Luke, ženski kamerni hor ‘’Banjalučanke’’, te mješoviti hor Akademije umjetnosti u Banjoj Luci i SPD ‘’Jedinstvo’’, te veče posvećeno ‘’Tradiciji na sceni’’, koje će biti održano 29. aprila u Dječijem pozorištu Republike Srpske.

‘’Vjerujemo da će manifestacija biti uspješna kao i prethodnih godina i drago nam je što i na ovaj način možemo uticati na očuvanje naše muzičke kulturne baštine.

Mtel ulaže mnogo u promovisanje pravih vrijednosti, gradeći nova prijateljstva, a ovo je sigurno jedno od onih na koje smo posebno ponosni’’, poručila je Milica Stojaković, portparol kompanije Mtel.

Detaljan program manifestacije možete pronaći na sajtu Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, na stranici www.aubl.org.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info